Úvod  -> Divadlo v Pardubickém kraji  ->  Divadlo ve Svitavách

Ženy v běhu - Autokino na Cihelně- Svitavy

Akce již proběhla!

19.06.2020

Akce již proběhla!

Autokino na Cihelně Svitavy, Hálkova 2138/10, Svitavy

Cena:200 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Ženy v běhu - Autokino na Cihelně- Svitavy -Autokino na Cihelně Svitavy, Hálkova 2138/10, Svitavy

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Ženy v běhu - Autokino na Cihelně- Svitavy

Autokino najdete v areálu Cihelny Svitavy (Hálkova 2138/10, Předměstí, 568 02 Svitavy). Cena vstupenky je jednotná: 200 kč za automobil (předprodej končí ve 20:00, poté lze vstupenky zakoupit pouze na místě). Samotný areál se otevírá hodinu před začátkem promítání. Prosíme všechny účastníky, aby přijeli s dostatečným předstihem.

V areálu bude obsluha, která vám ukáže, kam máte zaparkovat. Buďte prosím trpěliví a ohleduplní k ostatním.

K dispozici bude i občerstvení (červená maringotka Kavárny v parku), mobilní toalety a odpadkové koše

Jak naladím zvuk? Na autorádiu si naladíte FM frekvenci 96,7 MHz. Pokud nemáte v autě rádio nebo se bojíte o baterii, můžete použít mobil s připojenými sluchátky. Stačí si stáhnout funkční aplikaci, která chytá FM signál.

Co mám dělat po skončení promítání? Areál prosíme opouštějte ihned. Obsluha při odjíždění už auta nijak nekoriguje.

 

ČR 2019 • 93 min • režie: Martin Horský • od 12 let • komedie • 

Věra (Zlata Adamovská) prožila s Jindřichem báječný život a je pevně rozhodnutá splnit jeho poslední přání – zaběhnout maraton! Emancipovaná a rázná matka tří dcer v tom nevidí žádný problém. Prostě si trasu rozdělí na čtyři díly a zdolají těch více než 42 kilometrů jako rodinná štafeta. Žádná z nich sice dosud neuběhla ani metr, ale do startu přece zbývají tři měsíce a trenér Vojta (Vladimír Polívka) připravil skvělý kondiční plán. Stačí jen začít. Dcery se ovšem do běhání nehrnou. Mají úplně jiné starosti. Nejstarší Marcela (Tereza Kostková) čelí dennodenně průšvihům svých tří synů a jejich otec Karel (Ondřej Vetchý) ji už dvacet let neumí, nebo nechce, požádat o ruku. Prostřední Bára (Veronika Khek Kubařová) touží po dítěti, jenže pro něj zatím nenašla toho pravého tatínka. Její biologické hodiny bijí na poplach. A nejmladší Kačka (Jenovéfa Boková) sice chlapa má, ale ten chlap má jeden zásadní háček – manželku. Zamilovaná Kačka přesto lpí na vztahu bez budoucnosti. Je zřejmé, že dcery mají momentálně úplně jiné priority než běžecký trénink. Svérázná maminka Věra proto musí napnout všechny síly, aby rodinnou štafetu přivedla přes řadu překážek a komediálních komplikací na start Jindřichova vysněného maratonu. S běháním je to úplně stejné jako v životě. Důležité je vydržet a nevzdávat se, když cíl je na dosah…

 



Štítky: Kino

ULOŽIT SI TUTO AKCI





Ženy v běhu - Autokino na Cihelně- Svitavy -Autokino na Cihelně Svitavy, Hálkova 2138/10, Svitavy

PRODEJ VSTUPENEK Ženy v běhu - Autokino na Cihelně- Svitavy -Autokino na Cihelně Svitavy, Hálkova 2138/10, Svitavy

KOUPIT VSTUPENKY na Ženy v běhu - Autokino na Cihelně- Svitavy -Autokino na Cihelně Svitavy, Hálkova 2138/10, Svitavy

Zaslat odkaz na kulturní akci Ženy v běhu - Autokino na Cihelně- Svitavy -Autokino na Cihelně Svitavy, Hálkova 2138/10, Svitavy na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?