Úvod  -> Koncerty ve Středočeském kraji  ->  Koncerty v Praze-západ

Will Wilde (UK) a The Bladderstones- Černošice

Akce již proběhla!

31.01.2023

Akce již proběhla!

Club Kino, https://www.clubkino.cz/, Černošice

Cena:210 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Will Wilde (UK) a The Bladderstones- Černošice -Club Kino, https://www.clubkino.cz/, Černošice

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Will Wilde (UK) a The Bladderstones- Černošice

WILL WILDE z anglického Brightonu přiveze kolekci zemitého, syrového texaského blues (Johnny Winter, Kenny Wayne Sheppard), prověřenou klasiku (Jimi Hendrix, John Lennon, Black Sabbath, Cream) a úpravy jazzových standardů pro královskou foukací harmoniku (Miles Davis, John Coltrane, Wayne Shorter). WILL WILDE patří mezi absolutní špičku současné anglické bluesrockové scény.  Ve hře na foukačku má pět nominací na British Blues Award, v roce 2019 vyhrál „The Blues Matters Award“. Kromě hry na foukací harmoniku je také skvělým bluesrockovým zpěvákem, skladatelem a sólovým kytaristou. Na českém turné jej doprovodí stálice české bluesové scény, blues-power-crossoverová kapela The Bladderstones. 

Kapela The Bladderstones působí na české hudební scéně od roku 2013, ovšem její duch, baskytarista a zpěvák Johnny Jůdl, je velmi zkušeným hudebníkem. Leckoho nicméně překvapí druhy dvou židlí, na kterých sedí. Zatímco The Bladderstones můžeme označit za kapelu bluesrockovou , známější je jako baskytarista, fagotista a hráč na elektrickou kytaru populárního alternativního Jablkoně. Tón The Bladderstones kromě jeho přínosu spoluurčuje hlavně všestranný hráčský rukopis Tomáše Frolíka, který patří mezi nejzajímavější mladé kytarové objevy posledních let a bubeník Michael Nosek.

 



Štítky: Hudba, Jazz / Blues / Klasika, Rock

ULOŽIT SI TUTO AKCI





Will Wilde (UK) a The Bladderstones- Černošice -Club Kino, https://www.clubkino.cz/, Černošice

PRODEJ VSTUPENEK Will Wilde (UK) a The Bladderstones- Černošice -Club Kino, https://www.clubkino.cz/, Černošice

KOUPIT VSTUPENKY na Will Wilde (UK) a The Bladderstones- Černošice -Club Kino, https://www.clubkino.cz/, Černošice

Zaslat odkaz na kulturní akci Will Wilde (UK) a The Bladderstones- Černošice -Club Kino, https://www.clubkino.cz/, Černošice na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?