Úvod  -> Koncerty v Jihočeském kraji  ->  Koncerty v Českých Budějovicích

Welicoruss † Vanaheim † České Budějovice- České Budějovice

Akce již proběhla!

22.04.2023

Akce již proběhla!

Klub Rockle, Na Sadech 18, České Budějovice

Cena:250 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Welicoruss † Vanaheim † České Budějovice- České Budějovice -Klub Rockle, Na Sadech 18, České Budějovice

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Welicoruss † Vanaheim † České Budějovice- České Budějovice

Kořeny Welicoruss sahají až do roku 2002 do západní Sibiře, kdy zakladatel kapely, Alexey Boganov, založil jednočlenný projekt, později plnohodnotnou kapelu a v té době se Welicoruss stali pionýry žánru epic black metal v Rusku a zemích bývalého sovětského svazu. Kapela vydává svoje první opusy za neustálých pokusů míchat hudbu se stylem, který můžeme nazvat jako symphonic black metal s prvky pagan metalu, epic metalu a melodic metalu a s hutnými epickými sympfonickými aranžemi s různymi styly vokálů.
V textech se Welicoruss věnují tajemné, okultní stránce života a vše kombinují s národní, místní Sibiřskou šedí a kmenovým okultismem, prapůvodní zuřivostí a mocí přírody.
V roce 2013 se Welicoruss přestěhovali do Prahy (Česká Republika) a započaly práce na úplně novém levelu, což doprovázely nekonečné tours, koncerty a festivaly.
Welicoruss měli tu čest být pozváni na prestižní festivaly, jako je HellFest (Francie), Weve Gotik Treffen (Německo), Ragnarok Festival (Německo) a mnoho dalších.
V roce 2020 se Welicoruss podepsali pod německý label El Puerto Records a vydali jejich zatím poslední album Siberian Heaten Horde po kterém odjíždějí na tour s kapelou Eisregen.

_______
VANAHEIM - epic heavy metal [CZ]



Štítky: Hudba, Metal / HC

ULOŽIT SI TUTO AKCI





Welicoruss † Vanaheim † České Budějovice- České Budějovice -Klub Rockle, Na Sadech 18, České Budějovice

PRODEJ VSTUPENEK Welicoruss † Vanaheim † České Budějovice- České Budějovice -Klub Rockle, Na Sadech 18, České Budějovice

KOUPIT VSTUPENKY na Welicoruss † Vanaheim † České Budějovice- České Budějovice -Klub Rockle, Na Sadech 18, České Budějovice

Zaslat odkaz na kulturní akci Welicoruss † Vanaheim † České Budějovice- České Budějovice -Klub Rockle, Na Sadech 18, České Budějovice na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?