Úvod  -> Koncerty ve Zlínském kraji  ->  Koncerty ve Zlíně

WALTARI- Zlín

Akce již proběhla!

09.04.2022

Akce již proběhla!

20:00

Masters Of Rock Café Zlín

Cena:690,-

PRODEJ VSTUPENEK WALTARI- Zlín -Masters Of Rock Café Zlín koupit vstupenku na WALTARI- Zlín -Masters Of Rock Café Zlín Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce WALTARI- Zlín

Akce byla zrušena. Vstupné lze vrátit v místě zakoupení vstupenek. Pro online nákupy je třeba vyplnit formulář zde: https://www.ticketstream.cz/refundace.


Finští WALTARI posouvají své plánované turné na jaro 2023!

Život i kultura se pomalu probouzí k životu po nedobrovolném 2letém spánku, nicméně mnoho plánovaných akcí na toto jaro už se vzhledem k různým stádiím rozvolňování v Evropě nedá reálně uskutečnit. Jedním takovým turné je i „Global Rock Tour“ finských crossoverových králů WALTARI. Kapela se velmi těší, že již naplánované turné ke své aktuální desce „Global Rock“ zvládnou odjet příští rok na jaře!

Návrat sympaticky bláznivých Finů WALTARI na evropská pódia je v plánu na jaro 2023. Jelikož pro vás nemáme náhradní termíny koncertů pro ZLÍN a PRAHU, kde měli WALTARI zahrát už letos v dubnu, můžete zakoupené vstupenky vracet v místě, kde jste si je zakoupili.

Děkujeme za pochopení a těšíme se na setkání s vámi na některém z dalších našich koncertů, které pro vás připravujeme.



WALTARI přijedou do ZLÍNA, Masters of Rock Café 9. 4. 2022 a do PRAHY, Klubu Nová Chmelnice 10. 4. 2022!


WALTARI jsou živým důkazem toho, že rocková kapela může být inspirována kdykoli a kdekoli. Jejich nejnovější počin, deska „Global Rock“, představuje nový, barvitý pohled na moderní metal. Kapela věří v hudební povstání, míchání žánrů a vytváření nové a osvěžující hudby. To vše je součástí nové desky.


Na pověstné, sympaticky bláznivé live show WALTARI si počkáme ještě rok, ale věřte, že o to barvitější a divočejší to pak bude!


Již zakoupené vstupenky (na kterýkoli původní termín koncertu) zůstávají v platnosti!


Vstupenky na oba koncerty můžete nadále objednávat zde: https://www.mastersofrock.cz/cs/Waltari a v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketstream a Ticketmaster!




ULOŽIT SI TUTO AKCI





WALTARI- Zlín -Masters Of Rock Café Zlín

PRODEJ VSTUPENEK WALTARI- Zlín -Masters Of Rock Café Zlín prodej vstupenek  WALTARI- Zlín -Masters Of Rock Café Zlín Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na WALTARI- Zlín -Masters Of Rock Café Zlín

Zaslat odkaz na kulturní akci WALTARI- Zlín -Masters Of Rock Café Zlín na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?