Úvod  -> Koncerty v Karlovarském kraji  ->  Koncerty v Karlových Varech

koncert Vlasta Redl & Kapela- Velichov

21.06.2024

Hospoda U Lípy, U Lípy 2, Velichov

Cena:490 Kč

PRODEJ VSTUPENEK koncert Vlasta Redl & Kapela- Velichov -Hospoda U Lípy, U Lípy 2, Velichov

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce koncert Vlasta Redl & Kapela- Velichov

Vlasta Redl & Kapela- Velichov



Vlasta Redl - samorostlý všeuměl (skladatel, textař a zpěvák, spisovatel, studiový hráč, aranžer, hudební režisér a producent, podílel se na téměř 60 albech, taktéž autor divadelní a filmové hudby). Jeho hudební tvorba je žánrově nevyhraněná a proto těžko definovatelná, snadno rozpoznatelný je ale jeho osobitý autorsko-aranžerský rukopis, který často kombinuje tradiční melodické a harmonické linie moravského a slovenského folklóru s progresivními prvky současných hudebních směrů (rock, r&b, jazz, funky, blues).

Ve Velichově se vám také představý známá karlovarská formace Kalandr & Revival Band, hrající písně vycházející z folkrocku a bílého folkového blues 70. let minulého století. Většina repertoáru je sestavena z písní, jež ve své době zpíval, instrumentalista a spoluautor spousty známých či méně známých písní Petr Kalandra, účinkující v kapelách Marsyas, Blues session Petra Kalandry či ASPM.

Písně jsou většinou převzaté od světoznámých autorů Niela Younga, Boba Dylana, Jamese Taylora, Toma Waitse, Cata Stevense, Joni Mitchel apod.), opatřené vynikajícími českými texty, na kterých se podíleli Zuzana Michnová, Petr Kalandra, Vladimír Kos, Zdeněk Rytíř, Oskar Petr a Jan Spálený. Část písní je přímo z autorské dílny Petra Kalandry a Zuzany Michnové.

Jako kapela vystupujeme od roku 2000 v nynější sestavě Radek Svoboda (alt. Tereza Skalická), Martin Sova, Jan Bitman, Jan Anděl, Vítězslav Žák, Pavel Žemlička, Hana Janoušková, Blanka Tvrdíková a Lukáš Peterka.


Vlasta Redl & Kapela ve Velichově v červnu 2024 




Štítky: Folk / Country

ULOŽIT SI TUTO AKCI





koncert Vlasta Redl & Kapela- Velichov -Hospoda U Lípy, U Lípy 2, Velichov

PRODEJ VSTUPENEK koncert Vlasta Redl & Kapela- Velichov -Hospoda U Lípy, U Lípy 2, Velichov

KOUPIT VSTUPENKY na koncert Vlasta Redl & Kapela- Velichov -Hospoda U Lípy, U Lípy 2, Velichov

Zaslat odkaz na kulturní akci koncert Vlasta Redl & Kapela- Velichov -Hospoda U Lípy, U Lípy 2, Velichov na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?