Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

VISIONS OF ATLANTIS/Special guests: YE BANISHED PRIVATEERS, AD INFINITUM/- Praha

Akce již proběhla!

30.09.2021

Akce již proběhla!

19:00

Nová Chmelnice Praha

Cena:690,-

PRODEJ VSTUPENEK VISIONS OF ATLANTIS/Special guests: YE BANISHED PRIVATEERS, AD INFINITUM/- Praha -Nová Chmelnice Praha koupit vstupenku na VISIONS OF ATLANTIS/Special guests: YE BANISHED PRIVATEERS, AD INFINITUM/- Praha -Nová Chmelnice Praha Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce VISIONS OF ATLANTIS/Special guests: YE BANISHED PRIVATEERS, AD INFINITUM/- Praha

Akce 02.05.2020 je přeložena na 13.10.2020, následně na 30.9.2020 z důvodu vyhlášení nouzového stavu a s tím souvisejícím zákazem pořádání akcí s účastí veřejnosti. Vstupenky zůstanou v platnosti na nový termín.

VISIONS OF ATLANTIS překládají své „Wanderers Tour“ na podzim příštího roku!

Symphonic-metaloví VISIONS OF ATLANTIS jsou další kapelou, která je nucena v důsledku světové coronavirové pandemie přesunout celé své plánované „Wanderers Tour“ a přeplánovat tak i dva koncerty v České republice! Celá tato jejich jedinečná, dobrodružná, hudební cesta napříč nezkrotným oceánem, se tedy uskuteční až na podzim 2021! VISIONS OF ATLANTIS, s půvabnou zpěvačkou Clémentine Delauney v čele, vám dobijí baterky a pohladí duše v těchto nových termínech!

30. 9. 2021 PRAHA, Nová Chmelnice

2. 10. 2021 ZLÍN, Masters of Rock Café

Aktuální deska kapely VISIONS OF ATLANTIS „Wanderers“ je plná až návykově melodických skladeb, které překračují hranice symfonického metalu. Navíc zdůrazňují až neskutečnou sílu duetů Clémentine Delauney a Michele Guaitoliho i obdivuhodnou chemii, která mezi těmito zpěváky funguje.

Určitě stojí za to si na tyto magické večery s kapelou VISIONS OF ATLANTIS počkat!

Ba co víc! Již dříve oznámení speciální hosté turné zůstávají! Stále se tedy můžete těšit na švédské piráty YE BANISHED PRIVATEERS, tedy kapelu, inspirovanou irskou a skandinávskou lidovou tvorbou a historií. Čeká vás folk metalové hudebně-divadelní představení v historických kostýmech. Kapela představí svoji novou, již čtvrtou desku, „Hostis Humani Generis“. Druhým speciálním hostem je anglická symphonic-metalová kapela AD INFINITUM. Kapela zpěvačky Melissy Bonny (Rage Of Light, Warkings). Je to směs heavy-metalu a krásných symphonických pasáží, které dokáží pohladit, jako křídla andělů, ale také probudit démona! Kapela vám představí své debutové album „Chapter I: Monarchy“.

Tak si prosím přepište do svých diářů data koncertů VISIONS OF ATLANTIS „Wanderers Tour 2021“!

30. 9. 2021 PRAHA, Nová Chmelnice a 2. 10. 2021 ZLÍN, Masters of Rock Café a přijďte!

Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti i na nové termíny koncertů!





ULOŽIT SI TUTO AKCI





VISIONS OF ATLANTIS/Special guests: YE BANISHED PRIVATEERS, AD INFINITUM/- Praha -Nová Chmelnice Praha

PRODEJ VSTUPENEK VISIONS OF ATLANTIS/Special guests: YE BANISHED PRIVATEERS, AD INFINITUM/- Praha -Nová Chmelnice Praha prodej vstupenek  VISIONS OF ATLANTIS/Special guests: YE BANISHED PRIVATEERS, AD INFINITUM/- Praha -Nová Chmelnice Praha Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na VISIONS OF ATLANTIS/Special guests: YE BANISHED PRIVATEERS, AD INFINITUM/- Praha -Nová Chmelnice Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci VISIONS OF ATLANTIS/Special guests: YE BANISHED PRIVATEERS, AD INFINITUM/- Praha -Nová Chmelnice Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?