Úvod  -> Koncerty v Olomouckém kraji  ->  Koncerty v Šumperku

Večery S - Faux pase Fonet, Rejka Balcarová, Poslední šance Mirka Ošance

Akce již proběhla!

21.4.2023

Akce již proběhla!

19:00

Divadlo U Kapličky, Husova 622/45, České Budějovice

Cena:160 Kč/200 Kč

Popis kulturní akce Večery S - Faux pase Fonet, Rejka Balcarová, Poslední šance Mirka Ošance

Kapela Faux pase Fonetz Dobřan se nevejde do žánrových škatulek, ani mezi typický folk, ani country, jdou svou osobitou cestou, pro pověstný svůj vlastní muzikantský punc. Důležitá je jejich originalita. Rádi překračují hranice a mantinely, a to se Faux pase Fonet daří i přenášet do celkového projevu a energie kapely. Můžete se těšit na různé nálady a nádechy hudebních stylů. V jejich autorské hudbě najdete prvky rocku, reggae, balad i cikánské muziky zabalené do hávu bezbřehého folku. Kapelu vede Zuzana Pokorná a obklopují ji Kateřina Dušáková, Jan Huml, Radek Duzbaba a Hana Kupcová.

Rejka Balcarováje písničkářka, která podle slov Pavla Jarčevského ví, o čem zpívá. Někdy jemně, někdy důrazně, vždycky opravdově. O svých písničkách Rejka prozrazuje, že když je zpívá sama, jen s kytarovým doprovodem, pak je vnímá jako jsou „nahaté". Tím myslí to, že nejsou oblečené do bohatých kapelních aranží nebo vícehlasů a musí zaujmout jen tak, samy o sobě. A to je pro Rejku i pro obecenstvo ta správná výzva.

Poslední šance Míry Ošanceje hudební skupina, která zpívá a hraje autorskou tvorbu a v repertoáru má i písně kapel CSN&Y, Peter, Paul & Mary a dalších oblíbených formací. S laskavostí a pohotovostí sobě vlastní ji vede zpěvák a kytarista Míra Ošanec, vynikající zpěvák, aranžér, kytarista, známý především z dnes již legendárních libereckých skupin A hosté a Jen tak. Formaci dále tvoří jeho přátelé, se kterými se v průběhu let pohyboval na mnoha pódiích a v různých uskupeních: Lenka Bláhová, Jirka Znamenáček, Martin Kalenda a Pavel Lipták.


Koncert Večery S - Faux pase Fonet, Rejka Balcarová, Poslední šance Mirka Ošance v Českých Budějovicích 2023


ULOŽIT SI TUTO AKCI





nested2@volny.cz
https://www.spolektiv.cz/koncerty/vecery-s-iv-21-4-2023


Zaslat odkaz na kulturní akci Večery S - Faux pase Fonet, Rejka Balcarová, Poslední šance Mirka Ošance -Divadlo U Kapličky, Husova 622/45, České Budějovice na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?