Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

Vasilův Rubáš zahraje na Žižkově

Akce již proběhla!

23.6.2022

Akce již proběhla!

19:30

Hospoda U vystřelenýho oka


Popis kulturní akce Vasilův Rubáš zahraje na Žižkově

Známá pražská kapela předvede chytlavé melodie, nápadité a vtipné texty plné originálních spojení, obrazů či asociací. Folk-reggae-punkové duo Vasilův Rubáš ve čtvrtek 23. června opět zavítá do legendární hospody U Vystřelenýho oka na pražském Žižkově, která je na úpatí Vítkova považována za lokální centrum kulturního života. Je tak jasné, že kapela zde rozhodně nemůže chybět.

Návštěvníky koncertu rozparádí nejen unikátním mixem skvělé hudby, ale i svým humorem a neuvěřitelným proudem energie. Posluchače navíc zaručeně dostanou nejen svou hravostí, střídmou instrumentací se zemitým zpěvem, ale i svou otevřeností, ironií a sarkasmem. Dokáží nadchnout nejen příznivce folku, ale zcela jistě i fanoušky ostřejšího punku.

Kapela Vasilův Rubáš začala vystupovat na pražské scéně v roce 2003 a v současné době patří ke stálicím alternativních hudebních festivalů. Inklinuje k široké škále stylů, od folku až po punk. Filip "Vasilděda" Novák je autorem převážné většiny písní a kromě zpěvu hraje na akordeon a akustickou kytaru. Petr "Ruby" Rubáš kromě zpěvu ovládá tradiční africký buben djembe.

Diskografie

    • 2011 – Poslední koncert (živé demo)

    • 2012 – Konec světa                                                 

    • 2014 - Singl Maliny

    • 2016 - Nebyl, ale

    • 2017 - Singl Hipsterský byt

    • 2018 – Singl Nadstandard



ULOŽIT SI TUTO AKCI





katerinakucerova@email.cz

Zaslat odkaz na kulturní akci Vasilův Rubáš zahraje na Žižkově -Hospoda U vystřelenýho oka na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?