Úvod  -> Koncerty ve Středočeském kraji  ->  Koncerty v Rakovníku

Vasilův Rubáš zahraje na JesFestu

Akce již proběhla!

16.7.2022

Akce již proběhla!

12:00

Areál letního kina Jesenice u Rakovníka


Popis kulturní akce Vasilův Rubáš zahraje na JesFestu

JesFest dává šanci prezentovat se regionálním, méně i více známým kapelám. Letošní ročník festivalu se koná v sobotu 16. července v areálu letního kina v Jesenici u Rakovníka. Na akci vystoupí například Paulie Garand či rocková skupina IFA Rock, uslyšíte také rodačku z Litvínova Evu Vargo nebo oblíbenou pražskou kapelu Vasilův Rubáš.

 

Toto známe duo vás dostane nejen chytlavými melodiemi, ale i vtipnými texty a unikátní show. Kapeladokáže nadchnout nejen příznivce folku, ale i fanoušky ostřejšího punku. Hravost, střídmá instrumentace a zemitý zpěv, otevřenost, ironie i sarkasmus tvoří dokonalou symbiózu.

 

Kapela Vasilův Rubáš začala vystupovat na pražské scéně v roce 2003 a v současné době patří ke stálicím alternativních hudebních festivalů. Inklinuje k široké škále stylů, od folku až po punk. Filip „Vasilděda“ Novák je autorem převážné většiny písní, a kromě zpěvu hraje na akordeon a akustickou kytaru. Petr „Ruby“ Rubáš kromě zpěvu ovládá tradiční africký buben djembe, vystupoval ale i se souborem renesanční hudby.

 

Výtěžek z festivalu bude použit na přípravu dalšího ročníku.



ULOŽIT SI TUTO AKCI





katerinakucerova@email.cz

Zaslat odkaz na kulturní akci Vasilův Rubáš zahraje na JesFestu -Areál letního kina Jesenice u Rakovníka na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?