Úvod  -> Festivaly v Jihomoravském kraji  ->  Festivaly v Brně

VANGUARD (Křest desky) + hosté- Brno

Akce již proběhla!

02.12.2023

Akce již proběhla!

Melodka, Kounicova 20/22, Brno

Cena:250 Kč

PRODEJ VSTUPENEK VANGUARD (Křest desky) + hosté- Brno -Melodka, Kounicova 20/22, Brno

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce VANGUARD (Křest desky) + hosté- Brno

Po více jak čtyřech letech vypouštíme do světa v pořadí třetí desku "III:Pyrrhic Sequence", kterou tímto tradičně pokřtíme na brněnské Melodce!

S tímto legendárním (a naším domovským) klubem, který koncem roku čeká nucené stěhování se touto akcí zároveň chceme rozloučit jak se patří!

Jako vždy v tom nebudeme sami - svůj nekompromisní death/black přivezou plzenští Mallephyr, své pojetí thrash/death metalu představí Koloss z Prahy, ze slovenské Trnavy dorazí unikátní projekt OHEN a místní scénu budou spolu s námi reprezentovat kamarádí z EMBRACE THE DARKNESS, se kterými jsme za dosavadní roky existence absolvovali nejednu akci (nejen) na Melodce!

 

???????????????????????????????? - Modern Death Metal - Brno (CZ)
https://www.facebook.com/vanguardbandofficialpage

 

???????????????????????????????????? - Death/Black - Plzeň (CZ)
https://www.facebook.com/mallephyr
Kapela, která podle našeho soudu patří k těm vůbec nejlepším formacím tvrdého metalu v našich končinách. Jejich neotřelé podání žánru a nekompromisní živá performance jsou jedny z hlavních důvodů proč jsme kluky pozvali a jsme moc rádi že nabídku přijali. MALLEPHYR se za poměrně krátkou dobu svů existence ukázali na pódiích největších tuzemských festivalů, jakými jsou např. Brutal Assault nebo Eternal Fire Fest. V rámci klubových koncertů pak předskakovali kapelám jako jsou např. DARK FUNERAL, KRISIUN nebo ROTTING CHRIST. Na svém kontě mají dvojskladbové demo a dvojici studiových alb, z nichž nejnovějším počinem je deska s názvem WOMB OF WORMS vydaná na podzim roku 2018.

 

???????????????? - Blackened Dark Metal - Trnava (SK)
https://www.facebook.com/ohen.band
OHEN vznikli v roce 2013 v Trnavě a od té doby se stali nedílnou součástí slovenské metalové scény. Od samého počátku byl zvuk kapely založen na black metalu kombinovaném se symfonickými a melodickými prvky. První deska kapely, koncepční album s názvem Mortal Man, vyšla hned následující rok. Ihned po jeho vydání se kapela rozrostla a obrátila svou pozornost na pódia po celém Slovensku. V následujících letech se OHEN koncepčně i kompozičně rozrůstali a zdokonalovali a obohacovali svůj zvuk o prvky mnoha různých žánrů. V roce 2017 se píseň "Valley of Dry Bones" objevila na kompilaci "Hymns of the Blackest Light Vol. 1" vydanou v USA společností Fallen Oak Recording. Po tříleté pauze se kapela v roce 2022 vrátila v nové sestavě a na podzim 2023 vydá první singl z připravovaného druhého alba. Introspektivní texty v angličtině a slovenštině, hudební inovace, moderní zvuk a nespoutaná energie - to je OHEN, jak ho můžete zažít na nadcházejících podzimních koncertech. A Oheň nás pohltí!

 

???????????????????????????? ???????????? ???????????????????????????????? - Melodeath/Doom - Brno (CZ)
https://www.facebook.com/EmbraceTD
Embrace The Darkness je melodic-death metalová kapela z brněnska, která doplňuje svůj doomově laděný melodický death metal tóny houslí. Skupina se mimo jiné může pyšnit vítězstvím v soutěži Spark Fresh Blood 2018. Jejich prvním a zároveň doposud posledním albovým počinem je deska "The Nameless" z roku 2016, ale na koncertech už delší dobu představuje skladby ze své dlouho očekávané druhé desky.

 

???????????????????????? - Thrash/Death - Praha (CZ)
https://www.facebook.com/kolossband
Zrození Koloss se datuje do roku 2013. Členové i bývalí členové prošli uskupeními zvučných jmen jako Deathstar, Unborn, Apocryphal Death, Sepsis, Isacaarum, Antigod, na CZ scéně se tedy rozhodně nejedná o nováčky. Jejich tvorba se nese v duchu death/thrash metalu s old school riffy, technickými kudrlinkami a melodickými sóly. Jejich debutové album Reborn vyšlo před 3 lety a je albem koncepčním. Pojednává o hrozícím celosvětovém válečném konfliktu a naději na jeho odvrácení. Děj se táhne napříč celou deskou, včetně pauz mezi jednotlivými skladbami. Nenechá Vás tedy odpočinout a „hrne“ až do konce. Momentálně kapela maká na druhé albu a ve playlistu již nové věci hraje.



ULOŽIT SI TUTO AKCI





VANGUARD (Křest desky) + hosté- Brno -Melodka, Kounicova 20/22, Brno

PRODEJ VSTUPENEK VANGUARD (Křest desky) + hosté- Brno -Melodka, Kounicova 20/22, Brno

KOUPIT VSTUPENKY na VANGUARD (Křest desky) + hosté- Brno -Melodka, Kounicova 20/22, Brno

Zaslat odkaz na kulturní akci VANGUARD (Křest desky) + hosté- Brno -Melodka, Kounicova 20/22, Brno na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?