Úvod  -> Koncerty v Pardubickém kraji  ->  Koncerty v Pardubicích

Vanessa Meisterstücke tour - Pardubice- Pardubice

Akce již proběhla!

06.10.2023

Akce již proběhla!

Music Club Žlutý pes, Ke koupališti 62, Pardubice

Cena:380 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Vanessa Meisterstücke tour - Pardubice- Pardubice -Music Club Žlutý pes, Ke koupališti 62, Pardubice

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Vanessa Meisterstücke tour - Pardubice- Pardubice

Čau, znáš nás dobře, jsme na scéně 33 let a nestěžujeme si. Stalo se toho hodně. 33 let, to je celá věčnost, a zatímco se svět kolem mění a pomalu ztrácí, my s Vanessou se pořád držíme. Jako nějaký posraný zombie, který zapomněli, že by někdy měli taky chcípnout. 

Máme za sebou sedm alb. První vyšlo tuším v roce 91, poslední před dvěma lety. Teď nám došlo, že ještě nemáme žádný „best of album“. Něco, co by shrnulo dobu, ve který jsme žili, něco, co by mladejm ukázalo, jak jsme byli svobodný a jak jsme z toho dokázali bejt v prdeli, a taky něco, co nasere i přizdisráče příštích generací.

Meisterstücke 1990 – 2023
Plánujeme vydat dvojalbum s názvem: „Meisterstücke 1990 – 2023“, který bude obsahovat ty největší fláky, který jsme za 33 let naší existence udělali. 

Na ty starý songy musíme zaplatit licence, protože firmy, u kterejch jsme tehdy vydávali spolkly velký labely a ty chtěj velký prachy. Bohužel nedali na náš nářek, že jsou to kurva přece naše songy a že nejsme posranej Kabát, aby na nás rejžovali. Jsou to úřednický mašiny a rozuměj jen číslům. 

Když jsme u těch čísel – sedm alb, který jsme vydali, to je skoro 100 songů a z těch na dvojalbum vybereme těch 20 nejlepších + překvapení na konec. Všechny songy budou samozřejmě nově remastrovaný zvukovým velmistrem tak, aby vám to utrhlo palice, až na to dáte jehlu.

Vanessa Meisterstücke tour
Zároveň pojedeme turné, který možná bude naše poslední. K týhle příležitosti jsme připravili spoustu novýho merche, kterej si můžeš předobjednat v rámci kampaně, kterou teď spouštíme a cílem který je vybrat na to všechno prachy. 

Vydat vinyl je náročná záležitost a vydat dvojitej vinyl je ještě náročnější. Takže – stejně tak, jako ty ses mohl vždycky spolehnout, že Vanessa uspokojí tvoje nízký pudy, jsme se i my mohli spolehnout na tebe. Poslední dvě desky vznikly jen díky tobě a tobě podobnejm magorům. 

Takže kámo, je čas sáhnout do šrajtofle a pomoct nám tohle všechno uskutečnit. Kupuj trika, nový dvojalbum, lístky na koncerty a další privilegia, který ti tímhle nabízíme.
https://www.startovac.cz/projekty/vanessa33...

Už se to třeba nebude opakovat.



ULOŽIT SI TUTO AKCI





Vanessa Meisterstücke tour - Pardubice- Pardubice -Music Club Žlutý pes, Ke koupališti 62, Pardubice

PRODEJ VSTUPENEK Vanessa Meisterstücke tour - Pardubice- Pardubice -Music Club Žlutý pes, Ke koupališti 62, Pardubice

KOUPIT VSTUPENKY na Vanessa Meisterstücke tour - Pardubice- Pardubice -Music Club Žlutý pes, Ke koupališti 62, Pardubice

Zaslat odkaz na kulturní akci Vanessa Meisterstücke tour - Pardubice- Pardubice -Music Club Žlutý pes, Ke koupališti 62, Pardubice na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?