Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

TRIBUTE TO MIRO ŽBIRKA 70- koncert v Praze

Akce již proběhla!

21.10.2022

Akce již proběhla!

O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000

Cena:890 Kč

PRODEJ VSTUPENEK TRIBUTE TO MIRO ŽBIRKA 70- koncert v Praze -O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000

Popis kulturní akce TRIBUTE TO MIRO ŽBIRKA 70- koncert v Praze

#MEKYNAVEKY

Rok 2022 bude ve znamení pocty hudbě Mira Žbirky

Minulý rok nás sice zpěvák a skladatel Miro Žbirka opustil, ale jeho hudba a odkaz s námi zůstává dál. V roce 2022 budou jeho písně rezonovat ještě intenzivněji, protože by se v tomto roce dožil neuvěřitelné sedmdesátky. Na podzim se v Praze, Bratislavě a Londýně chystá velká koncertní pocta jeho písním. Legendární skladby a velké hity na nich zahrají a zazpívají hvězdy současné české a slovenské hudební scény. Všichni umělci, kteří nezištně přijali pozvání na koncerty TRIBUTE TO MIRO ŽBIRKA 70, vzdají hold tvorbě výjimečného autora a zpěváka. Při tom také určitě zavzpomínají na své zážitky s československou hudební legendou. Jména účinkujících budou zveřejňována postupně vždy s označením #mekynaveky, které bude jednotícím motivem všech aktivit spojených s poctou Miro Žbirkovi. V pražském O2 universu se uskuteční koncert 21. října 2022, tedy v den jeho nedožitých sedmdesátých narozenin.

Koncerty TRIBUTE TO MIRO ŽBIRKA 70 se uskuteční 23.9.2022 v Londýně (229 Venue) 17.10.2022 v Bratislavě (NTC Aréna) a 21.10.2022 v Praze (O2 universum) Každý z těchto koncertů bude výjimečnou oslavou hudby Mira Žbirky s velkou hudební a vizuální show s mnoha hvězdnými hosty. Vystoupí mimo jiné Peter Nagy, Lenny, David Koller, Jana Kirschner, Štefan Margita, Marta Jandová, Slza, Jiří Macháček, Katarína Knechtová, Michal Malátný, Rob Cass, Peter Bič Project, Marián Čekovský a další dosud nezveřejnění umělci.

Nové písně, nové album Co nejdříve se také objeví nový singl a videoklip. Bude to první skladba z posledního alba, kterým se uzavře více jak padesátiletá autorská cesta Mira Žbirky. V čase lockdownu, kdy byly zrušené všechny koncerty, Meky postupně napsal nové skladby a v posledních měsících je stihl i nazpívat. Dokončením a produkcí alba Meky pověřil svého syna Davida, který na něm intenzivně pracuje v londýnském studiu KONK. Aktuálně vyšla na DVD i poslední, třetí série televizního Doupěte Mekyho Žbirky a připravuje se i další překvapení, které fanoušci najdou na oficiálním webu a sociálních sítích Mira Žbirky.

#MEKYNAVEKY


Koncert TRIBUTE TO MIRO ŽBIRKA 70 v říjnu 2022 Praze




Štítky: Rock, Alternative Rock, Fine Art, Fine Art, Fine Art, Fine Art, Fine Art, Fine Art, Fine Art, Fine Art, Fine Art, Fine Art, Fine Art, Fine Art, Classical, Classical/Vocal, Pop, Pop, Fine Art, Fine Art, Classical, Classical/Vocal, Fine Art, Fine Art, Food & Drink, Restaurant, Fine Art, Fine Art, Fine Art, Fine Art, Fine Art, Fine Art, Comedy, Comedy, Classical, Classical/Vocal, Fine Art, Fine Art, Fine Art, Fine Art, Pop, Pop, Fine Art, Fine Art, Rock, Pop, Fine Art, Fine Art, Rock, Alternative Rock, Comedy, Comedy, Circus, Circus, Comedy, Comedy, Comedy, Comedy, Cultural, Cultural, Rock, Pop, Food & Drink, Restaurant, Comedy, Comedy

ULOŽIT SI TUTO AKCI





TRIBUTE TO MIRO ŽBIRKA 70- koncert v Praze -O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000

PRODEJ VSTUPENEK TRIBUTE TO MIRO ŽBIRKA 70- koncert v Praze -O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000

Zaslat odkaz na kulturní akci TRIBUTE TO MIRO ŽBIRKA 70- koncert v Praze -O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?