Úvod  -> Koncerty

TŘI SESTRY 35 let open air/indoor online show/Livestream- ČR

Akce již proběhla!

23.05.2020

Akce již proběhla!

20:00

Livestream ČR

Cena:179,-

PRODEJ VSTUPENEK TŘI SESTRY 35 let open air/indoor online show/Livestream- ČR -Livestream ČR koupit vstupenku na TŘI SESTRY 35 let open air/indoor online show/Livestream- 
ČR
 -Livestream
 
ČR Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce TŘI SESTRY 35 let open air/indoor online show/Livestream- ČR

Facebook událost

Ano, ano, ano, je to právě přibližně přesně 1828 pátků, kdy jsme na pravidelné páteční seanci Na Staré kovárně o třetím pátku v dubnu 1985 založili Tři sestry!

Ku oslavě půlkulatin jsme si připravili koncertní sezonu oslav, ovšem z první půlsezony hnedle šupem sešlo. Než se dozvíme od vrchnosti, jak to bude s tou druhou polovinou, neošidíme vás ani sami sebe o žádnou trachtaci!

A proto, točte se pardálové i myšičky!:

  • 8.5.2020 se mělo blížit k závěru takřka vyprodané VINYL TOUR. A že jsme odehráli z 12 zastávek pouze první štaci? Nevadí! V plné síle, na plné kytary a s plnými žejdlíky vás pozveme ke kompům, mobilům a televizím na plnoprávný koncert VINYL TOUR, kde online představíme na čtyři desítky songů pouze z prvních tří alb, songů, z nichž dobrou třetinu jsme nikdy naživo nehráli! Půjde o absolutní unikát, který se (bůh-li a vrchnost dá) bude opakovat již jen na náhradních termínech jednotlivých štací na podzim tohoto, či v horším případě, na jaře příštího roku.
  • 23.5. 2020 vám pak s nemenší vehemencí nastreamujeme až domů nekrácený asi 100minutový unikátní setík připravený na ten samý den naživo do branických ledáren! Nebudou chybět zdravice spřátelených interpretů a fanoušků či dojaté promluvy členů Souboru kreténů!

Jako dárek za věrnost vám, kteří jste si zakoupili vstupenky na tyto akce v předprodeji, příslušný koncert přineseme domů zcela zdarma. Pouze při přihlášení na https://live.ticketstream.cz zadáte unikátní kod z vaší vstupenky .Vaše lupeny pak samozřejmě zůstanou v platnosti na náhradní termín setkání face to face a pivo tu rum!  

Takže se vidíme virtuálně za pár dní a pak hned, snad velmi brzy, naživo…

Děkujeme, děkujeme, děkujeme!




Další koncerty skupiny Tři sestry
Oficiální web skupiny Tři sestry: http://www.trisestry.cz/


ULOŽIT SI TUTO AKCI





TŘI SESTRY 35 let open air/indoor online show/Livestream- 
ČR
 -Livestream
 
ČR



PRODEJ VSTUPENEK TŘI SESTRY 35 let open air/indoor online show/Livestream- ČR -Livestream ČR prodej vstupenek  TŘI SESTRY 35 let open air/indoor online show/Livestream- 
ČR
 -Livestream
 
ČR Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na TŘI SESTRY 35 let open air/indoor online show/Livestream- ČR -Livestream ČR

Zaslat odkaz na kulturní akci TŘI SESTRY 35 let open air/indoor online show/Livestream- ČR -Livestream ČR na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?