Úvod  -> Koncerty v Jihomoravském kraji  ->  Koncerty v Brně

The Backbeat Beatles (UK) with special guest Jesus as Billy Preston- koncert Brno

Akce již proběhla!

24.06.2022

Akce již proběhla!

Sono Centrum Brno Veveří 113, Brno 61600

Cena:399 Kč

PRODEJ VSTUPENEK The Backbeat Beatles (UK) with special guest Jesus as Billy Preston- koncert Brno -Sono Centrum Brno Veveří 113, Brno 61600

Popis kulturní akce The Backbeat Beatles (UK) with special guest Jesus as Billy Preston- koncert Brno

V červnu 2020 uplyne přesně 50 let a jeden měsíc od okamžiku, kdy bylo vydáno dvanácté a zároveň i poslední studiové album skupiny Beatles – Let It Be. Proto na konci měsíce v ČR opět přivítáme britské kvarteto The Backbeat Beatles, přední tribute band hrající původní tvorbu Beatles, který před rokem vyprodal Hybernii i Sono Centrum. Na svá vystoupení si tentokrát přizvou speciálního hosta Jesuse, který zosobní Billyho Prestona, amerického pianistu a klávesistu, jenž na sebe upozornil právě spoluprací s Beatles, ale také Rolling Stones či Rayem Charlesem.
Skupina byla založena v roce 1994 hudebníkem, hercem a zpěvákem Chrisem O´Neillem na základě úspěšného filmu Backbeat, v němž ztvárnila slavné Brouky. Film získal cenu Britské akademie (protějšek amerického Oscara) za nejlepší hudbu.
Backbeat Beatles pochází přímo z Liverpoolu. Prezentace písní Beatles je téměř identická s originálem, a to nejen hudebně, ale i co se týče kostýmů a celkové pódiové choreografie. Skupina vystupuje v různých arénách a divadlech nejen v domovské Británii (včetně slavného klubu Cavern v Liverpoolu, který vyprodala). Za posledních 25 let procestovali celý svět a naplnili velké koncertní arény v Pekingu, New Yorku, Paříži, Moskvě, Dubaji či Hamburgu. Zahráli si po boku známých umělců, jako např. Spandau Ballet, Shirley Bassey či s Liverpoolským filharmonickým orchestrem, a vystupovali také na prestižních místech, jako The Sporting Club Of Monaco, Gleneagles, St Andrews, The Belfry, The Grosvenor Hotel London a další.
Ve dvouhodinovém koncertu zazní většina velkých hitů Beatles. Energické a spontánní vystoupení, klasické kostýmy a vysoká úroveň muzikantství zaručují, že během večera si každý milovník Beatles přijde na své!
 
 
_______________________________
Obchodni sdělení pořadatele:
V případě, že se koncert nemůže konat z důvodu zásahu vyšší moci, bude stanoven náhradní termín koncertu a vstupenka zůstává v platnosti. Pokud zásah vyšší moci a další okolnosti neumožní konání koncertu v žádném termínu, vstupné se nevrací.
Kontakt na pořadatele :
mersey@volny.cz tel 541240623
Pořadatel
Brnokoncert-CZ, s.r.o. Minská 91/15, Žabovřesky, 616 00, Brno, Česká republika

Koncert The Backbeat Beatles v červnu 2022 v Brně




Štítky: Undefined, Undefined

ULOŽIT SI TUTO AKCI





The Backbeat Beatles (UK) with special guest Jesus as Billy Preston- koncert Brno -Sono Centrum Brno Veveří 113, Brno 61600

PRODEJ VSTUPENEK The Backbeat Beatles (UK) with special guest Jesus as Billy Preston- koncert Brno -Sono Centrum Brno Veveří 113, Brno 61600

Zaslat odkaz na kulturní akci The Backbeat Beatles (UK) with special guest Jesus as Billy Preston- koncert Brno -Sono Centrum Brno Veveří 113, Brno 61600 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?