Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

TESSERACT, UNPROCESSED, THE CALLOUS DAOBOYS- Praha

Akce již proběhla!

01.02.2024

Akce již proběhla!

Palác Akropolis Praha 3 Kubelíkova 27, Praha 3 13000

Cena:723 Kč

PRODEJ VSTUPENEK TESSERACT, UNPROCESSED, THE CALLOUS DAOBOYS- Praha -Palác Akropolis Praha 3 Kubelíkova 27, Praha 3 13000

Popis kulturní akce TESSERACT, UNPROCESSED, THE CALLOUS DAOBOYS- Praha

V září TESSERACT vyjde pátá deska „War of Being“. Populární progresivci a metaloví hitmakeři stále ještě platí za djentové průkopníky, kteří s posunem tohoto žánru mnohem dál stále inovují celý progresivně metalový směr a dostávají ho k novému a mladému publiku. Jak z nadcházející desky uvolněný titulní song prozrazuje, jejich zvuk je nadále složený ze sekaných polyrytmických riffů a komplikovaných rytmů doplněných atmosférickými ambientími kytarami, nad nimiž se klene hlas Daniela Tompkinse. Přes jedenáct minut dlouhá skladba ale naznačuje víc než jen propracovanou strukturu a samozřejmě bezchybný a do detailu vypiplaný zvuk, takže jsme opravdu natěšeni, s čím osobitá pětice v září přijde, protože podobnou kapelu jako TESSERACT nenajdete! A na jejich turné se těšíme i proto, že v roli předkapely se ukáží progresivní UNPROCESSED s kytarovým zázrakem Manuelem Gardnerem Fernandesem.
 
Mezinárodně obsazení Němci hrají moderní muziku s přesahy do nejrozličnějších žánrů, ačkoli se na poslední desce “Gold” tradičně vnímané a komplikované moderně vzdálili. Skvěle vystavěné melodie a rytmika nových, poměrně jednoduše vystavěných písní, které dokazují kompoziční vyspělost UNPROCESSED, zůstaly, aniž by úroveň promakanosti, nápaditosti a silné emotivnosti snížily. Úvodním aktem budou američtí mathcoristé THE CALLOUS DAOBOYS, kteří vydali výtečnou desku “Celebrity Therapist”. Tahle crazy zběsilost čítá hned osm členů a začleňuje i zvuk saxofonu či houslí. Stejně jako TDEP, i TCD rozjíždí divočinu s bláznivým vyzněním, která přesahuje do dalších žánrů, ale neztrácí energii a zničující nasazení.

Pořadatel

Obscure Promotion s.r.o. Na Harfě 916/9a, 190 00, Praha 9, Česká republika

Informace o akci

Pouze jednotné vstupné



Štítky: ,

ULOŽIT SI TUTO AKCI





TESSERACT, UNPROCESSED, THE CALLOUS DAOBOYS- Praha -Palác Akropolis Praha 3 Kubelíkova 27, Praha 3 13000

PRODEJ VSTUPENEK TESSERACT, UNPROCESSED, THE CALLOUS DAOBOYS- Praha -Palác Akropolis Praha 3 Kubelíkova 27, Praha 3 13000

Zaslat odkaz na kulturní akci TESSERACT, UNPROCESSED, THE CALLOUS DAOBOYS- Praha -Palác Akropolis Praha 3 Kubelíkova 27, Praha 3 13000 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?