Úvod  -> Koncerty v Pardubickém kraji  ->  Koncerty ve Svitavách

Tata Bojs & MoveBreakers- koncert Svitavy

Akce již proběhla!

01.09.2023

Akce již proběhla!

Náměstí Míru (dolní část), náměstí Míru, Svitavy

Cena:100 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Tata Bojs & MoveBreakers- koncert Svitavy -Náměstí Míru (dolní část), náměstí Míru, Svitavy

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Tata Bojs & MoveBreakers- koncert Svitavy

Koncert Tata Bojs & MoveBreakers



Dvojkoncert v rámci Svitavských letních slavností.

Tata Bojs

Tata Bojs jsou česká kapela založená v roce 1988. Zakládajícími členy jsou Milan Cais (bicí) a Marek Huňát (neboli Mardoša; baskytara), dalšími stálými členy jsou Vladimír Bár, Dušan Neuwerth a Jiří Hradil.

Nápad založit kapelu měli dva spolužáci, Milan Cais (bicí) a Marek Huňát (neboli Mardoša; baskytara), již během studií na základní škole na pražské Hanspaulce. Do své skupiny přijali ještě kytaristu Marka Padevěta, který hrál na kytaru, zpíval a později hrál i na klarinet. První koncert nově vzniklí Tata Bojs odehráli 29. června 1988 v tělocvičně TJ Spartak Dejvice. Tím začala klubová kariéra formace v pražských i mimopražských hudebních klubech. Postupně se stali tito mladíci atrakcí klubové scény a často dělali předkapelu zkušeným hudebníkům. Od školních časů zvládli Tata Bojs vydat přes desítku alb, mezi které patří i úspěšné Biorytmy, Ležatá osmička. nebo Nanoalbum které získalo v roce 2004 čtyři Zlaté anděly. Loni vydali zbrusu nové album Jedna nula.

www.tatabojs.cz

 

MoveBreakers

Už znáte MoveBreakers? Zaškatulkovat nás nelze, partybeat pokud chcete. Basa dodává šťávu elektronice od zkušeného producenta Aleše Hyvnara. Uhrančivou zpěvačku se silným hlasem podporuje v melodiích akordeon s pozounem – taková klasika, že? Disco-funky-drum'n'dbass-house-balkan-ska-(t)rap-dubstep-breakbeat-techno-swing.Od všeho toho tu a tam trochu. Vždy halda energie, tance a zpravidla celonoční party.

Originální fúze elektronických beatů, živých nástrojů a neuveřitelné energie na podiu. To jsou MoveBreakers. Kapela, která od roku 2015 odehrála přes 200 koncertů v České republice, Itálii, Španělsku, Německu, Rakousku a na Slovensku.

 V listopadu 2017 vyšlo první album Are You Here?, které představuje 12 originálních skladeb a vyšlo skrze SupraphonOnline a je dostupné na všech zásadních streamovacích platformách jako jsou iTunes, Spotify nebo Deezer. Stejně jako druhá deska Cocktail, která spatřila světlo světa 12.4.2021.

​MoveBreakers hrají třaskavý mix disca, funky i italského folkloru s dalšími žánry jako electro-swing, ska, house, trap a nebo drum'n'bass a každé vystoupení je jedinečnou party, kde se nechají strhnout opravdu všechny generace posluchačů.

​Skupina si získává stále větší podporu nejen v České republice, ale i v zahraničí, zejména pak v Německu a Itálii. Texty jednotlivých písní jsou převážně v angličtině. V několika písních však zazní i čeština, italština, španělština, francouzština a dokonce i srbština.

​MoveBreakers se za krátkou dobu své existence vyhoupli mezi nejvýraznější české klubové i festivalové kapely. Veškeré aktivity včetně bookingu, promotion, nahrávání i masteringu songů řeší pouze členové kapely.

​Obsazení:

Alena Knotková – zpěv

Aleš Hyvnar - looping, sampling, aranžmá, kytara, perkuse, producent al-esh.cz

David Kadlec – pozoun

Antonio Cammarata – akordeon

Michal Rolčík – baskytara

www.movebreakers.cz

 

Jako první vystoupí od 20:00 kapela Tata Bojs a po ní (cca od 22:00) skupina MoveBreakers.

 

Vstupné: 100 Kč (Děti do deseti let mají vstupné zdarma.)

 

Vstupenky zakoupíte v síti SMSTicket (Předprodej bude spuštěn již brzy) a také na místě, v den konání koncertu od 19:00.

 

Vstupenky si budete moci zakoupit u hlavního vstupu, který bude poblíž Městského informačního centra (Možnost bezkontaktní platby). Uličky od Máchovy a Wolkerovy aleje budou uzavřené, proto ke vstupu na koncert využijte hlavní bránu od Městského infocentra nebo spodní částí náměstí u bývalé prodejny O2.

 

Náměstí (od Ottendorferovy knihovny až po Městské informační centrum) bude z důvodů zvukové zkoušky kapel uzavřeno od 18:00 do 19:00 a mimo rezidentů nebude nikomu umožněn vstup.

 

Po dobu koncertu budou otevřené veřejné WC v ulici Pod věží a také k dispozici mobilní toalety poblíž hospody U Rumpála. Proto si u sebe ponechejte vstupenku, kterou dostanete po zaplacení vstupného. Bude vám sloužit jako doklad pro návrat z WC zpět na koncert.


Koncert Tata Bojs & MoveBreakers v září 2023 ve Svitavách




ULOŽIT SI TUTO AKCI





Tata Bojs & MoveBreakers- koncert Svitavy -Náměstí Míru (dolní část), náměstí Míru, Svitavy

PRODEJ VSTUPENEK Tata Bojs & MoveBreakers- koncert Svitavy -Náměstí Míru (dolní část), náměstí Míru, Svitavy

KOUPIT VSTUPENKY na Tata Bojs & MoveBreakers- koncert Svitavy -Náměstí Míru (dolní část), náměstí Míru, Svitavy

Zaslat odkaz na kulturní akci Tata Bojs & MoveBreakers- koncert Svitavy -Náměstí Míru (dolní část), náměstí Míru, Svitavy na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?