Úvod  -> Koncerty v Moravskoslezském kraji  ->  Koncerty ve Frýdku-Místku

Sworn Enemy, Worst, Cutthroat- Jablunkov

06.07.2024

Southock Rock Café, Bělá 1069, Jablunkov

Cena:360 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Sworn Enemy, Worst, Cutthroat- Jablunkov -Southock Rock Café, Bělá 1069, Jablunkov

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Sworn Enemy, Worst, Cutthroat- Jablunkov

SWORN ENEMY, kteří na hudební scénu vstoupili v roce 1997, zaznamenali svůj první záblesk v roce 2001 s albem "Negative Outlook". A Již v té době vyslali jasný signál, že se nebojí postavit tváří v tvář tehdejší NEW YORK HARDCORE SCÉNY... 

Kapela si od počátku vzala to nejlepší ze staré newyorské hardcore scény, a vychutnala si esenci kapel jako Sick Of It All nebo např.. Madball. Zároveň však si vzali příklad ze světa thrashových velikánů jako Exodus a Testament, aby vytvořili jedinečný mix, který přináší nový rozměr a vlastní tvář! 

WORST kapela zrozená na ulicích São Paula v Brazili, v poslední době úspěšně dobývá evropskou hardcore scénu ! Díky nekompromisní show si zasloužené získávají respekt na hardcore scéně po celém světě - Pocit prašné ulice São Paula živě v JABLUNKOVĚ !

Cutthroat z Los Angeles, inspirovaní ulicemi a obklopeni osobním, politickým náboženským chaosem. Jako plátno k vyjádření svých pocitů z tohoto šíleného světa používají směs hardcore, beatdown, hip-hop 90. let a thrash. Všichni členové mají dlouhou historii v jiných kapelách na turné po celém světě. V Evropě se třeba ukázali s Cut Throat na legendární PERSISTENCE TOUR.

 

 

 



ULOŽIT SI TUTO AKCI





Sworn Enemy, Worst, Cutthroat- Jablunkov -Southock Rock Café, Bělá 1069, Jablunkov

PRODEJ VSTUPENEK Sworn Enemy, Worst, Cutthroat- Jablunkov -Southock Rock Café, Bělá 1069, Jablunkov

KOUPIT VSTUPENKY na Sworn Enemy, Worst, Cutthroat- Jablunkov -Southock Rock Café, Bělá 1069, Jablunkov

Zaslat odkaz na kulturní akci Sworn Enemy, Worst, Cutthroat- Jablunkov -Southock Rock Café, Bělá 1069, Jablunkov na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?