Úvod  -> Koncerty v Jihomoravském kraji  ->  Koncerty ve Vyškově

STING- koncert Slavkov u Brna- Slavkov Open 2022

Akce již proběhla!

31.07.2022

Akce již proběhla!

Zámecký park Slavkov u Brna Slavkov u Brna Palackého nám. 1, Slavkov u Brna 68401

Cena:1690 Kč

PRODEJ VSTUPENEK STING- koncert Slavkov u Brna- Slavkov Open 2022 -Zámecký park Slavkov u Brna Slavkov u Brna Palackého nám. 1, Slavkov u Brna 68401

Popis kulturní akce STING- koncert Slavkov u Brna- Slavkov Open 2022

SLAVKOV OPEN 2021
STING: MY SONGS
Special guests: VOJTĚCH DYK & B-SIDE BAND / LENKA NOVÁ & PETR MALÁSEK BAND

Sting: My Songs bude dynamická show se zaměřením na nejoblíbenější Stingovy skladby mapující kariéru tohoto sedmnáctinásobného držitele ceny Grammy. V rámci koncertu zazní písně jeho sólové kariéry, jakož i skladby skupiny The Police. Fanoušci mohou očekávat, že uslyší hity jako“Fields Of Gold“,“Shape Of My Heart”, “Roxanne”, “Demolition Man“ a řadu dalších, které Sting představí v doprovodu své rockové skupiny, kterou tvoří: Dominic Miller (kytara), Josh Freese (bicí), Rufus Miller (kytara), Kevon Webster (klávesy), Shane Sager (harmonika), Melissa Musique a Gene Noble (vokály).

Skladatel, zpěvák, autor, herec, aktivista - STING získal uznání ve všech těchto rolích a přesto se vzpírá snadnému označení. Narodil se v anglickém Newcastlu, v roce 1977 se přestěhoval do Londýna a spolu se Stewartem Copelandem a AndySummersem založil skupinu Police. Společně vydali pět alb, získali šest cen Grammy a v roce 2003 byli uvedeni do Rock and Rollové síně slávy.

Jako jeden z nejvýraznějších sólových umělců na světě Sting získal dalších 11 cen Grammy, dvě Brit Awards, Zlatý Globus, cenu Emmy, obdržel čtyři nominace na Oscara (včetně nominace za skladbu "The Empty Chair" ze soundtracku JIM: THE JAMES FOLEY STORY v roce 2017), nominaci na cenu TONY, cenu časopisu Billboard a cenu MusiCares 2004 v kategorii Osobnost roku. Sting je také členem Síně slávy skladatelů, získal ocenění Kennedy Center Honours, The American Music Award of Merit a The Polar Music Prize. Obdržel také čestné doktoráty hudby na University of Northumbria (1992), na Berklee College of Music (1994), na University of Newcastle uponTyne (2006) a na Brown University na její 250. výroční promoci (2018).

Po kritikou uznávaném albu 57th & 9th, jeho první rockpopové desce po více než deseti letech, Sting a ikona reggae Shaggy vydali společné album nazvané 44/876 nabízející mnoho překvapivých hudebních spojení. Názvem desky hudebníci odkazují na příslušné telefonní kódy zemí (44 pro Spojené království, Stingovo místo narození, a 876 pro Jamajku, rodiště Shaggyho). Album 44/876 tak vzdává hold hluboce zakořeněné lásce obou k Jamajce – rodišti Shaggyho a zemi, kde Sting napsal takové klasické hity jako "Every BreathYouTake“. Album bylo oceněno cenou Grammy v kategorii „Nejlepší reggae nahrávka“.

24. května vyšlo nové album s názvem My Songs, které obsahuje soudobé interpretace jeho nejslavnějších hitů, následované světovým turné stejného jména. Světové turné Sting's 'My Songs' je svižná, dynamická show představující jeho nejoblíbenější písně z dlouholeté kariéry tohoto sedmnáctinásobného držitele ceny GRAMMY ®.

Zvláštní vydání kritikou uznávaného alba My Songs bude k dispozici 8. listopadu a bude obsahovat bonusové CD s novými koncertními nahrávkami ze světového turné My SongsWorld Tour. Současně bude 8. listopadu vydáno digitální album s názvem My Songs: Live obsahující 11 nových koncertních nahrávek, které byly rovněž zachyceny na světovém turné My SongsWorld Tour.

Příští rok Sting uvede program My Songs v Las Vegas, od pátku 22. května 2020 se představí v Colosseum v Caesars Palace. Na koncertech budou představeny Stingovy skladby s dynamickými vizuálními odkazy na některé z jeho ikonických a inspirativních videoklipů.

Během své pestré kariéry prodal Sting více než 100 milionů svých alb, ať už s kapelou The Police nebo jako sólový umělec.


Koncert STING v červenci 2022 ve Slavkově u Brna




Štítky: Rock, Pop

ULOŽIT SI TUTO AKCI





STING- koncert Slavkov u Brna- Slavkov Open 2022 -Zámecký park Slavkov u Brna Slavkov u Brna Palackého nám. 1, Slavkov u Brna 68401

PRODEJ VSTUPENEK STING- koncert Slavkov u Brna- Slavkov Open 2022 -Zámecký park Slavkov u Brna Slavkov u Brna Palackého nám. 1, Slavkov u Brna 68401

Zaslat odkaz na kulturní akci STING- koncert Slavkov u Brna- Slavkov Open 2022 -Zámecký park Slavkov u Brna Slavkov u Brna Palackého nám. 1, Slavkov u Brna 68401 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?