Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

SHADOW OF INTENT, AVERSIONS CROWN, ANGELMAKER- koncert Praha

Akce již proběhla!

24.01.2023

Akce již proběhla!

Futurum Music Bar Praha 5 Zborovská 82/7, Praha 5 15000

Cena:614 Kč

PRODEJ VSTUPENEK SHADOW OF INTENT, AVERSIONS CROWN, ANGELMAKER- koncert Praha -Futurum Music Bar Praha 5 Zborovská 82/7, Praha 5 15000

Popis kulturní akce SHADOW OF INTENT, AVERSIONS CROWN, ANGELMAKER- koncert Praha

Elegie za skomírající svět: supernova SHADOW OF INTENT doletí do Evropy!
 
SHADOW OF INTENT vznikli teprve v roce 2014, a i přesto, že svou hudbu vydávají nezávisle bez podpory velkého labelu, jejich hvězda nabírá tak na svitu, že přes něj na hvězdném deathcore nebi není vidět ani na leckteré již déle zářící kolegy.
 
A není divu. Američani z Nové Anglie svou tvorbu pojímají epicky a doplňují ji výraznou symfonickou složkou, což jejich hutnou modernu vycházející z death metalu/deathcoru stylisticky přibližuje k vyznění symfo-blackových kapel či uznávaným Italům Fleshgod Apocalypse, což sedí i tematicky. Vše okolo kapely má totiž fantazijní pozadí. To se na začátku inspirovalo, vč. názvu SHADOW OF INTENT, v herní sérii Halo, nicméně průběhem let se témata stala osobnější a potemněla.
 
A protože v lednu vyjde čtvrtá deska “Elegy”, SHADOW OF INTENT se na její podporu vydají na turné. Z důvodu pandemie si však všichni ještě rok počkáme, neb to je ohlášeno až na leden 2023.
 
Berou s sebou AVERSIONS CROWN. Ty není třeba představovat. Kapela se u nás objevila už několikrát a uprostřed moře blackened deathcoru, což samo o sobě do hudby vnáší atmosféričtější polohy, se od ostatních vyčlenila progresivnějším pojetím, které iklinuje k technickému death metalu, zajímavě zapracovanými vokály několika poloh i brutální prací s osmistrunkou. Nikoho pak nepřekvapí, že AVERSIONS CROWN od druhé desky kotví u gigantu Nuclear Blast Records.
 
Na velmi lukrativní kvartet tohle tažení Evropou rozšiřují dva další a dost populární deathcore spolky z Ameriky: melodičtější ANGELMAKER a řádně zatěžkání THE LAST TEN SECONDS OF LIFE.
Pořadatel
Obscure Promotion s.r.o. Na Harfě 916/9a, 190 00, Praha, Česká republika

Koncert SHADOW OF INTENT, AVERSIONS CROWN, ANGELMAKER v lednu 2023 v Praze




Štítky: Metal, Death Metal/Black Metal

ULOŽIT SI TUTO AKCI





SHADOW OF INTENT, AVERSIONS CROWN, ANGELMAKER- koncert Praha -Futurum Music Bar Praha 5 Zborovská 82/7, Praha 5 15000

PRODEJ VSTUPENEK SHADOW OF INTENT, AVERSIONS CROWN, ANGELMAKER- koncert Praha -Futurum Music Bar Praha 5 Zborovská 82/7, Praha 5 15000

Zaslat odkaz na kulturní akci SHADOW OF INTENT, AVERSIONS CROWN, ANGELMAKER- koncert Praha -Futurum Music Bar Praha 5 Zborovská 82/7, Praha 5 15000 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?