Úvod  -> Divadlo v Jihomoravském kraji  ->  Divadlo v Brně

Sen noci svatojánské- Brno- Letní shakespearovské slavnosti 2022 v Brně

Akce již proběhla!

01.08.2022

Akce již proběhla!

hrad Špilberk - nádvoří Brno Špilberk 210/1, Brno 66224

Cena:350 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Sen noci svatojánské- Brno- Letní shakespearovské slavnosti 2022 v Brně -hrad Špilberk - nádvoří Brno Špilberk 210/1, Brno 66224

Popis kulturní akce Sen noci svatojánské- Brno- Letní shakespearovské slavnosti 2022 v Brně

SEN NOCI SVATOJÁNSKÉ
PREMIÉRA
 
Inscenace Adély Laštovkové Stodolové.
 
Mladí milenci, noblesní vládci Athén, směšní a snaživí řemeslníci i kouzelné bytosti světa elfů a víl se potkávají v prostoru kouzelného lesa a ve svátečním čase „středoletní noci“, ve které svět, který byl naruby, snad opět nabude řádu. Ten by měly stvrdit hned tři svatby na konci hry. Ale bude tomu skutečně tak? Bude sen noci svatojánské krásnou letní iluzí nebo spíše noční můrou?
 
Sen noci svatojánské, to je nejen příběh opětované i neopětované lásky, planoucí i vyhaslé touhy, žárlivosti a zloby, ale také břitké ironie, zlomyslnosti a vtipně neohrabané snahy uplatnit své chabé schopnosti a zalíbit se vrchnosti. Tedy všeho, co důvěrně známe. Proto není divu, že Sen noci svatojánské patří k divácky nejoblíbenějším komediím Williama Shakespeara.
 
Hrají: Tomáš Dastlík, Zuzana Říčařová, Jan Vlas, Petr Buchta, Šimon Krupa, Izabela Vydrová – Firlová, Markéta Matulová, Ondřej Nosálek, Jiří Sedláček, Vladimír Polák a další.
 
 
Představení začínají ve 20:30. Vstupenky zakoupíte také na www.shakespeare.cz.
 
V případě nepříznivého počasí se představení předem neruší. Jednotlivé postavy mohou být alternovány i více herci. Změna programu vyhrazena.
Pořadatel
AGENTURA SCHOK, spol. s.r.o. Jiřská 6, 119 00, Praha, Česká republika

Divadelní představení Sen noci svatojánské v srpnu 2022 v Brně- Letní shakespearovské slavnosti 2022 v Brně




Štítky: Theatre, Drama

ULOŽIT SI TUTO AKCI





Sen noci svatojánské- Brno- Letní shakespearovské slavnosti 2022 v Brně -hrad Špilberk - nádvoří Brno Špilberk 210/1, Brno 66224

PRODEJ VSTUPENEK Sen noci svatojánské- Brno- Letní shakespearovské slavnosti 2022 v Brně -hrad Špilberk - nádvoří Brno Špilberk 210/1, Brno 66224

Zaslat odkaz na kulturní akci Sen noci svatojánské- Brno- Letní shakespearovské slavnosti 2022 v Brně -hrad Špilberk - nádvoří Brno Špilberk 210/1, Brno 66224 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?