Úvod  -> Koncerty v Královehradeckém kraji  ->  Koncerty v Hradci Králové

SCORPIONS TRIBUTE SHOW se symfonickým orchestrem- koncert v Hradci Králové

Akce již proběhla!

16.4.2020

Akce již proběhla!

19:00

Kongresové centrum ALDIS HRADEC KRÁLOVÉ


PRODEJ VSTUPENEK SCORPIONS TRIBUTE SHOW se symfonickým orchestrem- koncert v Hradci Králové -Kongresové centrum ALDIS HRADEC KRÁLOVÉ

Popis kulturní akce SCORPIONS TRIBUTE SHOW se symfonickým orchestrem- koncert v Hradci Králové

SCORPIONS TRIBUTE LIVE SHOW se symfonickým orchestrem "HURRICANE SYMPHONY"

Kultovní hudební díla SCORPIONS se stanou stonásobně epičtějšími díky nejmocnějšímu spojení symfonického orchestru a světelných efektů moderní rockové skupiny!

"SCORPIONS TRIBUTE LIVE SHOW" – nezapomenutelné, vpravdě smyslné ponoření do rockové hudby se symfonickým zbarvením.

Nesmrtelné hity, které dobyly srdce milionů lidí na celém světě, zazní v podání rockových muzikantů a symfonického orchestru.

Představte si, jak známé kytarové riffy tribute skupiny Heaven Can Wait vytvářejí tu správnou atmosféru – cítíte poryv, vášeň a dynamiku hudby. Pak se k nim připojují vokál, který jen tak snadno od originálu neodlišíte – tak je dobrý!

Orchestry výrazně posouvají až dosud nedotčený kánon instrumentální interpretace. Hromové dechové a opájející strunné nástroje podtrhují střelhbité kytarové sólo, vyzvednou ho až na sám vrchol tvůrčí dokonalosti - a s nespoutanou energií ho vrhnou přímo na posluchače! Takovou zvukovou exaltaci nelze zastavit: motivy legendárních rockových hitů se po ní usadí ve vaší mysli opravdu na dlouhou dobu.

"Vypracované symfonické aranžmá, virtuózní kytarová sóla a citlivé, silné vokály jsou schopné doslova přenášet do jiného světa - do světa filmu a hry barev právě zrozené hudby!", - jak se vyjádřili posluchači o "SCORPIONS TRIBUTE LIVE SHOW".



ULOŽIT SI TUTO AKCI





https://www.ticketportal.cz/event/SCORPIONS-TRIBUTE-SHOW-se-symfonickym-orchestrem

SCORPIONS TRIBUTE SHOW se symfonickým orchestrem- koncert v Hradci Králové -Kongresové centrum ALDIS HRADEC KRÁLOVÉ

PRODEJ VSTUPENEK SCORPIONS TRIBUTE SHOW se symfonickým orchestrem- koncert v Hradci Králové -Kongresové centrum ALDIS HRADEC KRÁLOVÉ

Zaslat odkaz na kulturní akci SCORPIONS TRIBUTE SHOW se symfonickým orchestrem- koncert v Hradci Králové -Kongresové centrum ALDIS HRADEC KRÁLOVÉ na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?