Úvod  -> Koncerty v Jihočeském kraji  ->  Koncerty v Českém Krumlově

RYBIČKY 48/Speciální host: STREET69/- Holkov u Velešína

Akce již proběhla!

17.07.2020

Akce již proběhla!

19:00

Letní parket Holkov Holkov u Velešína

Cena:420,-

PRODEJ VSTUPENEK RYBIČKY 48/Speciální host: STREET69/- Holkov u Velešína -Letní parket Holkov Holkov u Velešína koupit vstupenku na RYBIČKY 48/Speciální host: STREET69/- Holkov u Velešína  -Letní parket Holkov Holkov u Velešína Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce RYBIČKY 48/Speciální host: STREET69/- Holkov u Velešína

Tohle léto se budeme povětšinou vracet na letní parkety a místa, ke kterým máme blízko a kde jsme před kala kala dobou začínali. Místa vám budeme představovat postupně, koncertů sice moc nebude a počet lidí na akce je omezený, ale snad se dostane na všechny.

V sobotu 17.7.2020 vystoupíme na tradičním letním parketě v Holkově. Jako speciální host vystoupí skupina Street69. Zakoupením vstupenky návštěvník potvrzuje, že přebírá zodpovědnost za dodržování pokynů vyhlášených vládou ČR v rámci mimořádných opatření vyhlášených v souvislosti s epidemií koronaviru a bude se řídit pokyny pořadatele akce.




Další koncerty kapely Rybičky 48
Oficiální web skupiny Rybičky 48: http://www.rybicky48.cz/


ULOŽIT SI TUTO AKCI





RYBIČKY 48/Speciální host: STREET69/- Holkov u Velešína  -Letní parket Holkov Holkov u Velešína



PRODEJ VSTUPENEK RYBIČKY 48/Speciální host: STREET69/- Holkov u Velešína -Letní parket Holkov Holkov u Velešína prodej vstupenek  RYBIČKY 48/Speciální host: STREET69/- Holkov u Velešína  -Letní parket Holkov Holkov u Velešína Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na RYBIČKY 48/Speciální host: STREET69/- Holkov u Velešína -Letní parket Holkov Holkov u Velešína

Zaslat odkaz na kulturní akci RYBIČKY 48/Speciální host: STREET69/- Holkov u Velešína -Letní parket Holkov Holkov u Velešína na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?