Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

Rock in Symphony: The Epic Symphonic Show- Praha

24.06.2024

O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000

Cena:790 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Rock in Symphony: The Epic Symphonic Show- Praha -O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000

Popis kulturní akce Rock in Symphony: The Epic Symphonic Show- Praha

Informace

Rock in Symphony: The Epic Symphonic Show Bohemian Symphony Orchestra Prague představí to nejlepší z rockové hudby v O2 universu 24.6.2024 ve 20:00. Se svým programem Rock in Symphony míří na stage O2 universa jedinečný Bohemian Symphony Orchestra Prague společně se Soundtopia Band, kteří své publikum zvou na unikátní show. Koncert ovládnou melodie těch největších rockových legend. Brzy se navíc dozvíte, který speciální host na show vystoupí. Metallica, Coldplay, Guns N´ Roses, Pink Floyd, Led Zeppelin nebo Scorpions jsou kapely, které zářily na koncertních pódiích po celém světě a vryly se do srdcí a paměti posluchačů téměř všech věkových kategorií. Večer se slavným Bohemian Symphony Orchestra Prague (BSOP) ve spojení s rockovou kapelou připomene tyto rockové legendy a také mnoho dalších. V průběhu koncertu zazní i songy hvězd, kterými jsou Avril Lavigne nebo Bon Jovi, dojde také na melodie největších legend všech dob. Mezi ty patří například Deep Purple, Europe nebo AC/DC. Koncertní show si budou diváci moci vychutnat v podání symfonického orchestru. "Spojení rockové a symfonické hudby přináší posluchačům naprosto jinou dimenzi těchto skladeb." říká šéfdirigent a zároveň ředitel Bohemian Symphony Orchestra Prague Martin Šanda, který toto hudební těleso v roce 2002 založil. Od té doby si orchestr připsal na konto nespočet úspěchů, například několik evropských turné s rockovými legendami kapel Deep Purple, Nazareth, Europe, Alice Cooper, Toto, Survivor, Foreigner, Journey, Bonnie Tyler, Uriah Heep a dalšími. Pochlubit se může také spoluprací na projektech se švédskou kapelou Sabaton, britskou kapelou Kosheen, 2Cellos, slavným španělským operním pěvcem José Carrerasem nebo vokální skupinou The Tenors a Il Volo. Seznam hvězdných jmen, která měla s pražským orchestrem co dočinění, je skutečně obsáhlý. Za zmínku stojí například také houslistka Vanessa Mae, zpěvačka Sarah Brightman či trojnásobný držitel Grammy Michael Bublé. Orchestr má za sebou rovněž řadu klasických koncertů po celé Evropě, vycestoval ale také na turné po Japonsku a Číně. Na české scéně uvádí BSOP mimo jiné řadu koncertů ve Smetanově síni Obecního domu v Praze a Rudolfinu. Vstupenky pro vozíčkáře s platným průkazem ZTP/P a jejich doprovod jsou v prodeji přes obchodní oddělení. Kontaktujte nás pomocí tohoto odkazu přikládejte prosím naskenovaný průkaz ZTP/P.

Pořadatel

Bohemian Music Agency s.r.o. Lipnická 1448, 198 00, Praha 14, Kyje, Česká republika


Koncert "Rock in Symphony: The Epic Symphonic Show" v Praze v červnu 2024. Připravte se na nezapomenutelný hudební zážitek! V červnu 2024 se Praha stane epicentrem symfonického rocku s koncertem "Rock in Symphony". Dejte se unést magií orchestrální hudby a silou rockových tónů.


Štítky: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

ULOŽIT SI TUTO AKCI





Rock in Symphony: The Epic Symphonic Show- Praha -O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000

PRODEJ VSTUPENEK Rock in Symphony: The Epic Symphonic Show- Praha -O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000

Zaslat odkaz na kulturní akci Rock in Symphony: The Epic Symphonic Show- Praha -O2 universum Praha 9 Českomoravská 2345/17, Praha 9 19000 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?