Úvod  -> Koncerty v Královehradeckém kraji  ->  Koncerty v Náchodě

Rest a MC Gey Koupálo Janovičky- Heřmánkovice

Akce již proběhla!

29.07.2023

Akce již proběhla!

Koupálo Janovičky, Janovičky u Broumova, Heřmánkovice

Cena:390 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Rest a MC Gey Koupálo Janovičky- Heřmánkovice -Koupálo Janovičky, Janovičky u Broumova, Heřmánkovice

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Rest a MC Gey Koupálo Janovičky- Heřmánkovice

Rest a MC Gey - Jména, která nemusíme znalcům hip hopu asi moc představovat, ale kdyby někdo tápal zde je info . 

Rest se přes počáteční projekty a pokusy dostal do širšího povědomí hlavně díky rapovým freestyle battlům. Prvním počinem v roce 2010 pod Ty Nikdy byla zlomová deska Premiéra, kterou kompletně vyprodukoval DJ Fatte. Premiéra díky beatům, rapu a tématům zaznamenala obrovský úspěch a z Resta se tak v podstatě během noci stal jeden z předních rapových interpretů. 

Album Premiéra vyšlo k desátému výročí poprvé od roku 2010 na 2LP. 

O tři roky později, v říjnu 2013, se k Premiéře přidala deska Střepy. Tu dal Rest dohromady opět s DJ Fattem, který dodal všechny beaty na album. Střepy začínají přesně tam, kde skončila Premiéra a dají se tak považovat jako soubor aktuálních Restových myšlenek a názorů.
Po delší pauze, kdy rozdával sloky na cizí alba víc než vlastní tracky, vyšla v dubnu 2018 jeho třetí deska "Restart". Nyní už jde o album s hudbou od více producentú, mezi kterými ale nechyběl ani DJ Fatte. Na albu se v textech silně odráží změny v životě Resta a jeho tvorba i sdělení se posouvá jinam, než na předchozích albech.

MC Gey - Člověk s prapodivným jménem a ještě prapodivnějším texty, který se vymyká všem představám o tom, jak by se měl rapper chovat, vypadat a mluvit. Originalita a nepředvídatelnost. MC Gey.

Gey s rapem začal v roce 1999, vážnější pokusy pak příšly v roce 2005 s partou Actionday Crew. Rok 2010 přinesl první sólo desku Turbulence negativních dobrot, která je v podstatě sbírkou starších nevydaných nahrávek. Rok na to se Gey náhodně potkal s Fattem a výsledkem tohoto setkání je společné album s názvem Imaginarium naprosto běžných podivností, díky kterému se MC Gey stal právoplatným členem Ty Nikdy. V roce 2014 navazuje tato dvojice druhým albem Opičí Král Vrací Úder. Rok 2016 byl pro Geye přelomový, protože vydal kritikou nejlíp ceněný album Rap-Life, který v roce 2020 pokračuje do alba Rap-life: Epizoda 2. Obě alba kompletně produkoval Krudanze. 

Kromě rapu se MC Gey věnuje ilustraci, grafickému designu a psaní povídek a básní. Mimoto je taky autorem legendárního Trika vod hoven.

 



ULOŽIT SI TUTO AKCI





Rest a MC Gey Koupálo Janovičky- Heřmánkovice -Koupálo Janovičky, Janovičky u Broumova, Heřmánkovice

PRODEJ VSTUPENEK Rest a MC Gey Koupálo Janovičky- Heřmánkovice -Koupálo Janovičky, Janovičky u Broumova, Heřmánkovice

KOUPIT VSTUPENKY na Rest a MC Gey Koupálo Janovičky- Heřmánkovice -Koupálo Janovičky, Janovičky u Broumova, Heřmánkovice

Zaslat odkaz na kulturní akci Rest a MC Gey Koupálo Janovičky- Heřmánkovice -Koupálo Janovičky, Janovičky u Broumova, Heřmánkovice na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?