Úvod  -> Koncerty ve Středočeském kraji  ->  Koncerty v Příbrami

koncert PROTHEUS- Příbram

24.05.2024

20:00

Divadlo A. Dvořáka Příbram

Cena:490,-

PRODEJ VSTUPENEK koncert PROTHEUS- Příbram -Divadlo A. Dvořáka Příbram koupit vstupenku na koncert PROTHEUS- Příbram -Divadlo A. Dvořáka Příbram Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce koncert PROTHEUS- Příbram

Protheus Příbram



Protheus, vlastním jménem Jan Macků, vydává 1.12. 2023 se svou stejnojmennou kapelou druhou řadovou desku „Nepřestávej snít“. Po svém odchodu z kapely Dymytry se začal naplno věnovat vlastní tvorbě a také propagaci nové desky i velkého jarního turné s kapelou Komunál. Jako první ochutnávku z desky představil klip na říznou rockovou pecku „Ženy, ženy, ženy“. Píseň je odkazem na motto jarního turné – Sex, pivo a rokenrol. Láska k muzice, motorky a krásné ženy, to je náplň prvního singlu z nové desky Protheus. Pro zajímavost klip se hned po vydání dostal do Youtube trendů, což je důkazem, že rockerům v dnešní éře influencerů a youtuberů rozhodně neodzvonilo.

Od května pak naváže koncerty jak v kulturních domech tak především na open-air akcích. Jako předkapely vystoupí: FRET - 1. místo ve Skutečné lize 2023 a SORTA - 2. místo ve Skutečné lize 2023.


Vstup na akci od 19:30

Vstupenky se slevou 50% ZTP/P (bez doprovodu) jsou k dispozici online i na prodejních místech. Účastník uplatňující nárok na slevu se prokáže příslušným průkazem na místě konání akce.

Slevy ZTP, TP ani jiné nejsou poskytovány.


koncert Protheus Příbram v květnu 2024




ULOŽIT SI TUTO AKCI





koncert PROTHEUS- Příbram -Divadlo A. Dvořáka Příbram

PRODEJ VSTUPENEK koncert PROTHEUS- Příbram -Divadlo A. Dvořáka Příbram prodej vstupenek  koncert PROTHEUS- Příbram -Divadlo A. Dvořáka Příbram Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na koncert PROTHEUS- Příbram -Divadlo A. Dvořáka Příbram

Zaslat odkaz na kulturní akci koncert PROTHEUS- Příbram -Divadlo A. Dvořáka Příbram na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?