Úvod  -> Koncerty v Ústeckém kraji  ->  Koncerty v Mostě

PROTHEUS- koncert Litvínov- ZÁVISLOSTI TOUR 2022 + host LocoLoco

Akce již proběhla!

01.10.2022

Akce již proběhla!

19:30

ATTIC music club Litvínov

Cena:399,-

PRODEJ VSTUPENEK PROTHEUS- koncert Litvínov- ZÁVISLOSTI TOUR 2022 + host LocoLoco -ATTIC music club Litvínov koupit vstupenku na PROTHEUS- koncert Litvínov- ZÁVISLOSTI TOUR 2022 + host LocoLoco -ATTIC music club Litvínov Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce PROTHEUS- koncert Litvínov- ZÁVISLOSTI TOUR 2022 + host LocoLoco

 

Textař a frontman metalové kapely Dymytry vydává svoje první sólové album „Závislosti“ a vyráží na stejnojmenné turné. Celkem dvanáct exkluzivních koncertů po celé ČR, které by si neměl nechat ujít žádný fanoušek rockové muziky. Protheus na své první desce vsadil na melodie, chytlavé refrény a texty. Kdo by čekal, že se jeho tvorba bude podobat té od Dymytry, bude velmi překvapen. Protheus postavil kapelu z muzikantů velmi zvučných jmen, sám svoji kapelu označuje jako all stars team. Celou show doplní prvotřídní audiovizuální technika, na které se rozhodně nešetřilo.

S ohledem na nabité diáře všech muzikantů, je sólový projekt Protheus skutečně exkluzivní a rozhodně doporučujeme nenechat si ujít příležitost ho vidět. Kdo ví, kdy se zase bude opakovat.

Podpisovka a focení před každým koncertem, jako speciální host vystoupí kapela LocoLoco


Koncert PROTHEUS v říjnu 2022 v Litvínově- ZÁVISLOSTI TOUR 2022




ULOŽIT SI TUTO AKCI





PROTHEUS- koncert Litvínov- ZÁVISLOSTI TOUR 2022 + host LocoLoco -ATTIC music club Litvínov

PRODEJ VSTUPENEK PROTHEUS- koncert Litvínov- ZÁVISLOSTI TOUR 2022 + host LocoLoco -ATTIC music club Litvínov prodej vstupenek  PROTHEUS- koncert Litvínov- ZÁVISLOSTI TOUR 2022 + host LocoLoco -ATTIC music club Litvínov Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na PROTHEUS- koncert Litvínov- ZÁVISLOSTI TOUR 2022 + host LocoLoco -ATTIC music club Litvínov

Zaslat odkaz na kulturní akci PROTHEUS- koncert Litvínov- ZÁVISLOSTI TOUR 2022 + host LocoLoco -ATTIC music club Litvínov na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?