Úvod  -> Koncerty na Vysočině  ->  Koncerty ve Žďáru nad Sázavou

Propojení - sebepoznávací víkend (rezervace)- Lísek

Akce již proběhla!

15.10.2021-17.10.2021

Akce již proběhla!

Trimurti, Vojtěchov 11, Lísek

Cena:1 777 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Propojení - sebepoznávací víkend (rezervace)- Lísek -Trimurti, Vojtěchov 11, Lísek

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Propojení - sebepoznávací víkend (rezervace)- Lísek

PŘIJĎTE SE PONOŘIT DO SEBE skrze čisté bytí a bezpečný prostor na intenzivní ale jemný semináři v krásném prostředí uprostřed Vysočiny s Petrem Vašákem a Simonou Sonlei.

Půjde čistou a hlubokou práci na sobě a zároveň o radostnou oslavu našeho života a Bytí. Každý den budeme sdílet a postupně prohlubovat prožitek, přítomnost a propojení.

Zdravý vztah k sebe jako základ - ponoříme se do rozpoznání našich individuálních potřeb a pravdy v nás, protože jen tak dokážeme naplnit cestu našeho poslání a naplňujících vztahů.

Zažijete prostor pochopení, vlastního emocionálního prožívání, seberealizace a léčení dětských zranění.

Získáte celostní informace o duchovním růstu, o tom, co je pro vás právě aktuální. Osvojíte si metodiky sebeléčby, světelné terapie a proniknete hlouběji do potenciálu svého dýchání pomocí Božského dechu.

Součástí celého víkendu bude dotyk, tanec i zpěv, ranní procvičení, muzikoterapie, sdílení a osobní podpora v průběhu celého pobytu. V sobotu se navíc propojíme s intuitivním zpěvem tancem na kakaové ceremonii.

 Detaily a popis jednotlivých částí:

SDÍLENÍ A PŘIJETÍ
Propojíme se v blízkém kruhu a bezpečném prostoru, kde budeme sdílet osobní i kolektivní témata. V úplné otevřenosti, zranitelnosti a bezpodmínečném přijetí všeho co jest. Tak aby se mohli témata postupně v plynutí ukazovat, otevírat, zvědomovat a zpracovávat.

SEBEROZVOJOVÉ AKTIVITY A MEDITACE
Máme pro vás připraveno několik způsobů praxe sebepoznávání. Dle nacítění se bude každý den program organicky utvářet a vyvíjet tak, aby bylo zpracováno a podpořeno vše, co je v souladu a nic nebylo blokováno.

LÉČENÍ MUŽKO-ŽENSKÝCH PRINCIPŮ
Podstatné a aktuální téma v osobním vývoji - zaměříme se na uvědomění a léčení těchto principů v nás samých i v našich vztazích s ostatními - ať už v rodině v partnerství nebo ve společnosti. Tak, abychom v těchto principech objevili naši pravou podstatu a sílu.

MUZIKOTERAPIE
Nedílná součást plynutí. Intuitivní hudba vás bude doprovázet po celou dobu trvání. Vše tak, aby podpořila právě rozvíjený potenciál. Doprovodí nás hangdrum, mísy, zvonkohry, didgeridoo, gong, harmonium, zpěv i reprodukovaná hudba.

BOŽSKÝ DECH
Objevíte sílu vašeho dechu a dostaňte se pomocí něj do rozšířených stavů vědomí.
Jde o terapii s komplexní pokročilou dechovou technikou, optimalizující Vaší mysl, tělo a duši, díky které objevíte sílu, kouzlo a obrovský potenciál vašeho dechu. Je založena na kombinování postupů Pranayama jógy a filosofii léčení v rozšířených stavech vědomí a je krásným, intenzivním prožitkem. Jde o opakování sérií dechových technik kombinovaných s vedenou meditací a intenzivní muzikoterapií, které ve Vás probouzejí a odkrývají Váš plný lidský potenciál a manifestují lásku, harmonii, štěstí a hojnost. Je to cesta k opětovnému spojení se svou Duší, svým skutečným já a Vaší vnitřní inteligencí a srdcem. Je to návrat do přirozeného stavu Bytí - vděčnosti a jednoty.

SVĚTELNÁ TERAPIE A LÉČENÍ
Proniknete do této nově vyvinuté metoda léčení, očišťování a terapie pomocí Božského Světla, krystalického kolektivního pole Vašich těl a Kristovského vědomí. Pociťte vaši světelnou podstatu.
Metoda využívá přenosu čistých energií přímo ze Zdroje. Pomocí napojení na krystalické pole těla i kolektivního léčebného prostoru je možné zacelit a opravit to, co je aktuálně možné a třeba. Bez zkreslení, odboček nebo manipulace a v takové míře, jaký jí každý z nás dokáže přijmout - děje se pouze to, co je v souladu s Vaší i Boží vůli.

KAKAOVÁ CEREMONIE
Léčivý rituál s vědomým spojením s touto silnou jemnou medicínou, podporující nás psychicky i fyzicky. Kakao je super potravina, která má velice stimulující a povzbuzující účinek, je nejen zdrojem živin, ale také krásně otevírá naše srdce a vědomí. Ceremonie bude spojena s otevřením hlasu, hudbou, tancem a tematickým sdílením.



Štítky: Hudba, Přednáška / Konference, Umění, Workshop, Spirituální, Osobní rozvoj

ULOŽIT SI TUTO AKCI





Propojení - sebepoznávací víkend (rezervace)- Lísek -Trimurti, Vojtěchov 11, Lísek

PRODEJ VSTUPENEK Propojení - sebepoznávací víkend (rezervace)- Lísek -Trimurti, Vojtěchov 11, Lísek

KOUPIT VSTUPENKY na Propojení - sebepoznávací víkend (rezervace)- Lísek -Trimurti, Vojtěchov 11, Lísek

Zaslat odkaz na kulturní akci Propojení - sebepoznávací víkend (rezervace)- Lísek -Trimurti, Vojtěchov 11, Lísek na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?