Úvod  -> Koncerty v Plzeňském kraji  ->  Koncerty v Plzni

POLETÍME?- koncert v Plzni

Akce již proběhla!

07.11.2020

Akce již proběhla!

20:00

KD Šeříková Plzeň

Cena:0,-

PRODEJ VSTUPENEK POLETÍME?- koncert v Plzni -KD Šeříková Plzeň koupit vstupenku na POLETÍME?- koncert v Plzni -KD Šeříková Plzeň Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce POLETÍME?- koncert v Plzni

Banjo punk a turbošansón. Po třetí písničce zjistíte, že je milujete celý život.

O kapelu, která bezpečně a jistě letí k pomyslné špičce české hudební scény, je takový zájem, že jejich koncerty bývají po celé republice vyprodány. Loni na jaře vydali novou desku „Chce to hit!“, se kterou pilně koncertují.

Poletíme? mají zkrátka dobře našlápnuto. Umí totiž odlehčenou formou vyprávět o složitých a smutných věcech tak, že jejich koncerty dýchají barevnou náladou, svižnou rytmikou a tanečními kreacemi publika. I vy se budete smát, výskat, tančit nebo vám přeběhne mráz po zádech, když v písni pojmenují váš problém. Kladou totiž důraz na vtipné, poetické a přímočaré texty.

S nimi se rozhodně nudit nebudete, už jen pro to netradiční nástrojové obsazení, se kterým kapela zvládá výtečně punk stejně jako jazz. Kapela dokáže strhnout publikum jak v komorním klubu, tak na hlavní scéně největších tuzemských festivalů.

Kapelníkem, zpěvákem, textařem a zásadní osobností kapely je charismatický výtvarník Rudolf Brančovský. Umělcův netrénovaný hlas stojí na podiu stejně sebejistě, jako starý kapitán dávné plachetnice pevně rozhodnutý obeplout svět. Jeho posádku pak tvoří sedm mořských vlků, kteří přesně vědí, co mají dělat, aby bláznivá plavba dopadla dobře.

Složení:
Rudolf Brančovský - kytara, zpěv
Jáchym Hájek – trubka
Pavel Križovenský - saxofon, příčná flétna
Vojta Konečný - housle
Ondřej Hájek - piano
Vít Kraváček - basová kytara
Michal Jež – bicí
Josef Zámečník – banjo, kytara



ULOŽIT SI TUTO AKCI





POLETÍME?- koncert v Plzni -KD Šeříková Plzeň

PRODEJ VSTUPENEK POLETÍME?- koncert v Plzni -KD Šeříková Plzeň prodej vstupenek  POLETÍME?- koncert v Plzni -KD Šeříková Plzeň Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na POLETÍME?- koncert v Plzni -KD Šeříková Plzeň

Zaslat odkaz na kulturní akci POLETÍME?- koncert v Plzni -KD Šeříková Plzeň na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?