Úvod  -> Festivaly v Pardubickém kraji  ->  Festivaly v Pardubicích

Pobřežní festival- Přelouč

Akce již proběhla!

13.07.2023-16.07.2023

Akce již proběhla!

Občanská záložna, Masarykovo nám. 44, Přelouč

Cena:799 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Pobřežní festival- Přelouč -Občanská záložna, Masarykovo nám. 44, Přelouč

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Pobřežní festival- Přelouč

Druhý ročník pohodového multižánrového festivalu na břehu Labe, v romantickém prostředí obklopeném stromořadím vzrostlých stromů. Ve čtyřech letních odpolednech a večerech  si můžete dopřát setkání s originálními hudebními interprety, poprvé i zahraničními, s novým cirkusem, se žánrem impro show, divadlem, můžete se něco nového dozvědět, něco ochutnat z lodní kuchyně, pohrát si s výtvarnými objekty, nebo se jen tak setkat a pobavit s přáteli, nebo si nové přátele najít.

PROGRAM :
- čtvrtek 13.7. 2023

     16.00 - fotbalový stadion FK Přelouč

     SKLEPOVŠTÍ SRŠÁNI vs Spolek milců kopacího míče a Pobřežního festivalu

  •      výrazně přátelské utkání v kopané navazující na zimní hokejový zápas

      19.00 - Občanská záložna 

      DIVADLO SKLEP - Výběr z Besídek

  •       To nejlepší z legendárních představení kultovního divadla za účasti i takových herců, kteří se již do činnosti souboru příliš nezapojují

-  pátek 14.7. 2023

       16.30 - areál bývalé Plovárny

      CLPBND (Cirk La Putyka Band)

  •        Vystoupení excelentních hudebníků, kteří jsou povětšinou schováni za výkony akrobatů v jejich domovském souboru, novocirkusovém Cirku La Putyka. Schovávají se však marně, protože hudební složka vystoupení CLP je neméně výrazná jako skoky, toče a veletoče jejich kolegů.

        RETOUR D´EST  (Francie)

  •       Retour d'Est je náhlý a rozmarný jev počasí, který se vyskytuje v jižních Alpách, odkud kapela přijíždí. Tato skupina francouzských hudebníků z východu a západu, která stojí za svým jménem, ​​vás donutí skákat, otáčet se  a klepat nohama, ať už chcete nebo ne. Následujte saxofony, bubny, akordeon  a susafon do divokého tance. 

- sobota 15.7. 2023

       14.00 hodin

        TOTALVOKÁL

  •     Recesistická pěvecká skupina či a capella složená ze šesti zpěvaček. Bez použití hudebních nástrojů a za občasné pomoci beatboxu interpretují známé 

    písně českých i světových autorů. Vystupovaly na jednom pódiu s kapelou Nightwork, Jiřím Suchým, Mydy Rabycad, Vladimírem Mišíkem, Vojtou Dykem, Danem Bártou, Adamem Mišíkem, David Koller Bandem, Jarem Cossigou, Mateřskou.com a jinými zkušenými muzikanty. Koncertovaly v Paříži, Londýně, Basileji, Lausanne či německém Frauenau. 

​       HOLEKTIV - Letkyně

  • Tři odhodlané letkyně sestrojí své letadlo a vy jistě uvěříte, že vzlétne! Letkyně jsou pouliční představení, ve kterém zažijete atmosféru prvních aeroplánů. Holektiv propojuje ve svých projektech žánry současného tance, divadla a nového cirkusu. Letkyně jsou poetickou sondou světa letectví, kde výšiny, lety a pády působí také jako analogie světa novocirkusového umělce.

       Zdenička Spruzená  (T. MAZAL) - povídání nejen o Přeloučském románu

  •    Sice není zahrnuto do povinné četby, ale 11 z 10 místních doporučuje

        MICHAL PROKOP TRIO

  •    Akustické trio Prokop, Hrubý, Marcel navazuje na volné sdružení, které hrálo od roku 1987. Namísto zesnulého Luboše Andršta přizvali právě Pavla Marcela a produkují i nadále akustickou komorní muziku napříč žánry.  Nepůjde tedy rozhodně o akustickou verzi programu Framus Five, nýbrž o zcela samostatný program, i když pochopitelně i zde zazní některé známé písně Michala Prokopa, ovšem v jiných verzích. Můžeme snad zakončit den větší klasikou?

- neděle 16.7. 2023

          14.00 hodin

          BUDENEBUDEKŮŇ

  •  Budenebude kůň je kočovné divadelní seskupení složené ze studentů pražské DAMU a Háty. 

           MY KLUCI, CO SPOLU CHODÍME - Ponorka

  •   Skupina improvizovaného divadla vznikla již během studií na pražské   AMU. Jejich kolektivní zkušenost s fyzickým divadlem a fascinace absurdním humorem dává improvizačnímu souboru unikátní rukopis překvapivých koláží plných tělesnosti, akrobacie a odlehčeného surrealistického humoru. Představení Ponorka bude ještě zcela vonět novotou.

           DECHITAKI

  •  Dá se festival v Přelouči zakončit jinak než říznou muzikou v podání místní mladé kapely? Dechitaki slaví 10 let svého působení na pódiích a rozhodně si zaslouží vaši pozornost.

Pobřežní festival v červenci 2023 v Přelouči




ULOŽIT SI TUTO AKCI





Pobřežní festival- Přelouč -Občanská záložna, Masarykovo nám. 44, Přelouč

PRODEJ VSTUPENEK Pobřežní festival- Přelouč -Občanská záložna, Masarykovo nám. 44, Přelouč

KOUPIT VSTUPENKY na Pobřežní festival- Přelouč -Občanská záložna, Masarykovo nám. 44, Přelouč

Zaslat odkaz na kulturní akci Pobřežní festival- Přelouč -Občanská záložna, Masarykovo nám. 44, Přelouč na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?