Úvod  -> Koncerty v Pardubickém kraji  ->  Koncerty ve Svitavách

Pjér la Šé’z a Ondřej Smeykal: Síla odevzdání- Litomyšl

Akce již proběhla!

27.10.2022

Akce již proběhla!

Zámecké návrší, Jiráskova 133, Litomyšl

Cena:400 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Pjér la Šé’z a Ondřej Smeykal: Síla odevzdání- Litomyšl -Zámecké návrší, Jiráskova 133, Litomyšl

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Pjér la Šé’z a Ondřej Smeykal: Síla odevzdání- Litomyšl

Pjér la Šé’z a Ondřej Smeykal: Síla odevzdání 

Mluvené slovo doplňované hudbou, hudba doplňovaná mluveným slovem. Hudebně filozofický dialog dvou úžasných vědomých mužů Pjéra la Šé'ze a Ondřeje Smeykal.

Ačkoli tvoříme celý svůj svět naprosto individuálně a samostatně, jsme stále plně v rukou božích. Vědomí této skutečnosti přináší pokoru, stejně jako může vyvolat frustraci. Všichni jsme si zvláště v předchozím čase prošli velkou zkouškou důvěry v Ducha, Vesmír, prozřetelnost boží… Můžeme se snažit světu vnutit svou vůli a čelit zklamání a hněvu, když se věci nedějí dle našich představ. Stejně tak se ale můžeme s důvěrou odevzdat, nechat věci se dít a pozorovat, co je nám sdělováno a kam jsme vedeni. S odevzdáním může dojít k silnému propojení.

ONDŘEJ SMEYKAL je český profesionální hráč na didgeridoo. Svým unikátním a svérázným projevem objevuje nové dosud neprobádané oblasti hry na didgeridoo a posunutím zvukových možností nástroje o několik řádů dále tak pro současné interprety představuje velkou výzvou. Svým pojetím tak vytvořil svou vlastní kategorii. Poukazuje na bohaté kreativní možnosti tohoto nástroje. Maximální využití dechového fondu, práce bránice, mimických a artikulačních svalových skupin spolu s obrovským rytmickým potenciálem didgeridoo činí v podání Ondřeje z obyčejné děravé větve jakýsi malý komorní orchestr. Osobité kouzlo Smeykalova živého přednesu tak v nejednom posluchači budí silný dojem zastoupení většího počtu hráčů.

Pjér La Šé'z je uznávaný psycholog, provozuje soukromou psychoterapeutickou praxi, ve které doprovází své klienty na jejich cestě při hledání a realizaci osobní svobody. Je autorem knih: Indián - Zpráva o archetypu, Den svatého Ignora, Cesta, Psychologie souhlasu. Dlouhodobě spolupracuje s Jaroslavem Duškem v divadelním představení Vizita, Čtyři dohody a Pátá dohoda. V hudební oblasti působí ve znovu obnovené bigbítové kapele Rakousko-Uhersko. Zajímají jej především otázky možností lidského bytí v tomto světě.

 



Štítky: Hudba, Přednáška / Konference, Spirituální

ULOŽIT SI TUTO AKCI





Pjér la Šé’z a Ondřej Smeykal: Síla odevzdání- Litomyšl -Zámecké návrší, Jiráskova 133, Litomyšl

PRODEJ VSTUPENEK Pjér la Šé’z a Ondřej Smeykal: Síla odevzdání- Litomyšl -Zámecké návrší, Jiráskova 133, Litomyšl

KOUPIT VSTUPENKY na Pjér la Šé’z a Ondřej Smeykal: Síla odevzdání- Litomyšl -Zámecké návrší, Jiráskova 133, Litomyšl

Zaslat odkaz na kulturní akci Pjér la Šé’z a Ondřej Smeykal: Síla odevzdání- Litomyšl -Zámecké návrší, Jiráskova 133, Litomyšl na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?