Úvod  -> Festivaly v Praze  ->  Festivaly v Praze

Pevnostcon-mix pohanských, středověkých, zaklínačských a keltských rytmů- Praha 5- Druga, Alison, Claymore, Krless a další

Akce již proběhla!

2.5.2020

Akce již proběhla!

12:00

Praha 5

Cena:150 předplatitelé časopisu Pevnost, 250 předprodej, 350 na místě

Popis kulturní akce Pevnostcon-mix pohanských, středověkých, zaklínačských a keltských rytmů- Praha 5- Druga, Alison, Claymore, Krless a další

Druhý ročník festivalu fantastické a historické hudby a všech ostatních radovánek, které znáte ze stránek časopisu Pevnost. Na jedno sobotní odpoledne se spolu ponoříme do unikátního mixu pohanských, středověkých, zaklínačských a keltských rytmů a k tomu přihodíme spoustu dobrot, které jinde neochutnáte. V programu najdete kapely Druga (příjemný fantasy folk s poohanskými motivy), Alison (keltské a irské písničky hezky rockově), Claymore (pořádně nadupaný gaelic rock), Krless (špička středověkých rytmů), Deloraine (středověká a zaklínačská jízda) nebo Hakka Muggies (keltský rock).

Zároveň se můžete těšit na šermíře (Skupina Servus Bellum), na místě bude i cvičná aréna šermířského mistra Roberta Waschky z Domu rytířských ctností. Chybět nebudou zaklínači z Blaviconu, skřetí ležení klanu RakTaarbami, juggeři a mnozí další válečníci, cosplayeři, fireshow, spisovatelé a slov a samozřejmě ani pořádné občerstvení.



Štítky: Hudba, Punk, Hudba, Rock, Punk, Hudba, Punk

ULOŽIT SI TUTO AKCI





mila.linc@pevnost.cz
http://www.pevnostcon.cz



https://www.youtube.com/watch?v=z3HQajKqoCI

Zaslat odkaz na kulturní akci Pevnostcon-mix pohanských, středověkých, zaklínačských a keltských rytmů- Praha 5- Druga, Alison, Claymore, Krless a další -Praha 5 na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?