Úvod  -> Festivaly v Plzeňském kraji  ->  Festivaly v Domažlicích

Pekelný poloostrov 2021- festival Holýšov- Tři sestry, Harlej, Škwor, Trautenberk, Doga a mnoho dalších

Akce již proběhla!

01.07.2021-03.07.2021

Akce již proběhla!

16:00

Holýšov

Cena:850,-Kč

PRODEJ VSTUPENEK Pekelný poloostrov 2021- festival Holýšov- Tři sestry, Harlej, Škwor, Trautenberk, Doga a mnoho dalších -Holýšov koupit vstupenku na Pekelný poloostrov 2021- festival Holýšov- Tři sestry, Harlej, Škwor, Trautenberk, Doga a mnoho dalších -Holýšov Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Pekelný poloostrov 2021- festival Holýšov- Tři sestry, Harlej, Škwor, Trautenberk, Doga a mnoho dalších

 

Tisková zpráva: Festivalové brány v Holýšově se po roční pauze opět otevřou

 

Místo konání: areál Pekelného ostrova u Holýšova

Datum konání: 2. – 3. 7. 2021 (1.7.2021 tradiční Warm-up večírek pro nedočkavé)

 

Před více jak týdnem zveřejnila Vláda ČR tabulku pro obnovu kultury v roce 2021. Bohužel stanovená kapacita neumožňuje realizovat festival Pekelný ostrov, a festival tak musel být již podruhé přeložen, a to do termínu 1. - 2.7.2022.

„Množství prodaných vstupenek podstatně převyšuje kapacitu stanovenou Vládou ČR, navíc by ani nebylo při stanovené kapacitě v ekonomických možnostech uspořádat plnohodnotný Pekelný ostrov, na který si lidé zakoupily vstupenky. Čekali jsme do poslední chvíle, zda se ještě pravidla nerozvolní natolik, aby to bylo možné. Nakonec jsme ale museli následovat i ostatní velké festivaly v ČR, které přeložili termín na rok 2022 “uvádí za tým pořadatelů Jan Halík.

Protože se nám všem stýská po festivalovém životě, rozhodli jsme se uspořádat v roce 2021 v mezích stanovených platných pravidel menší festival, který jsme možná trochu symbolicky pojmenovali jako „Pekelný poloostrov“. Bude se jednat o plnohodnotný dvoudenní rockový open-air v době původního termínu Pekelného ostrova a na tomtéž místě. Bude to možná první větší open-air festival široko daleko (kapacita je stanovena na 5 000 lidí). V předvečer festivalu, tj. čtvrtek 1. 7., proběhne tradiční warm-up večírek – tentokrát dokonce přímo v areálu festivalu. Na festivalu bude k dispozici veškerý servis, na který jsou návštěvníci zvyklí i z Pekelného ostrova – kemp, sprchy s teplou vodou, splachovací záchody, úschovna, dobíjecí místa na mobily, bezhotovostní čipový platební systém, bohatá nabídka alko a nealko občerstvení i jídel – světová i domácí kuchyně. 

Festival se odehraje na jedné velké scéně, ale přesto s našlapaným programem! Vystřídají  stálice české rockové scény jako Tři sestry, Harlej, Škwor, Walda Gang, Trautenberk, Alkehol, Doga, či Komunál. Chybět nebudou ani hosté ze Slovenska -Iné Kafe. Kompletní program je k dispozici na www.pekelnypoloostrov.cz.

Podle současný pravidel musí být publikum rozděleno při maximální stanovené kapacitě do dvou sektorů, a tak to bude i u nás. Abychom Vám to ulehčili při rozhodování nad volbou sektoru, oba sektory budou nabízet zhruba stejné pohodlí, služby i sortiment prodeje. Při koupi vstupenek si rovnou zakoupíte vybraný sektor – nezapomeňte se tedy domluvit se všemi známými, se kterými se chcete na festivalu potkat. Na místě již nebude změna možná.

Podle současných pravidel taktéž bude nutné, aby každý splnil tzv. režim TNO (tzn. v posledních 6 měsících prodělaná nemoc, 14 dní po dokončeném očkování, či PCR nebo POC antigenní test). Na místě budeme taktéž realizovat prostřednictvím zdravotnických pracovníků antigenní testování, nicméně pokud se pravidla do té doby nezmírní, prosíme všechny, kteří mohou a chtějí se vyhnout frontám, aby na festival přišli již s platným potvrzením. Podmínky se v tomto směru neustále mění, sledujte tedy prosím web včetně všech komunikačních kanálů Pekelného ostrova.

 


 



Další koncerty skupiny Doga
Oficiální web skupiny Doga: http://www.dogamusic.cz/


Další koncerty skupiny Harlej
Oficiální web skupiny Harlej: http://harlej.cz/


Další koncerty skupiny Škwor
Oficiální web skupiny Škwor: http://www.skwor.cz/


Další koncerty skupiny Trautenberk
Oficiální web skupiny Trautenberk: https://www.trautenberktanzmetal.cz/


Další koncerty skupiny Tři sestry
Oficiální web skupiny Tři sestry: http://www.trisestry.cz/


ULOŽIT SI TUTO AKCI





info@westmusic.cz
https://pekelnypoloostrov.cz/

Pekelný poloostrov 2021- festival Holýšov- Tři sestry, Harlej, Škwor, Trautenberk, Doga a mnoho dalších -Holýšov











PRODEJ VSTUPENEK Pekelný poloostrov 2021- festival Holýšov- Tři sestry, Harlej, Škwor, Trautenberk, Doga a mnoho dalších -Holýšov prodej vstupenek  Pekelný poloostrov 2021- festival Holýšov- Tři sestry, Harlej, Škwor, Trautenberk, Doga a mnoho dalších -Holýšov Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na Pekelný poloostrov 2021- festival Holýšov- Tři sestry, Harlej, Škwor, Trautenberk, Doga a mnoho dalších -Holýšov

Zaslat odkaz na kulturní akci Pekelný poloostrov 2021- festival Holýšov- Tři sestry, Harlej, Škwor, Trautenberk, Doga a mnoho dalších -Holýšov na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?