Úvod  -> Koncerty v Pardubickém kraji  ->  Koncerty ve Svitavách

Pavlína Jíšová s dcerou Adélou Bohadlo- Svitavy

Akce již proběhla!

17.01.2023

Akce již proběhla!

Alternativní klub Tyjátr, Purkyňova 17, Svitavy

Cena:250 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Pavlína Jíšová s dcerou Adélou Bohadlo- Svitavy -Alternativní klub Tyjátr, Purkyňova 17, Svitavy

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Pavlína Jíšová s dcerou Adélou Bohadlo- Svitavy

Pavlína Jíšová se hudbě věnuje celý život. Výraznou jihočeskou osobností se stala především jako zpěvačka folkové hudby a příbuzných žánrů. Její hlas je možné slyšet na více než sedmdesáti albech české produkce.
Autorské písně, texty a hudbu představuje ve svých samostatných písničkářských recitálech v doprovodu akustické kytary nebo v dámském triu Pavlína Jíšová & Bababand.
Vystudovala češtinu a hudební výchovu na Pedagogické fakultě v Českých Budějovicích a už během studií si díky svému nezaměnitelnému hlasu vydobyla na hudební scéně pevné místo.
Mnoho let se kromě aktivní koncertní činnosti věnovala prezentaci české folkové hudby v Českém rozhlase České Budějovice v pravidelných hudebních relacích "Folková jíška Pavlíny Jíšové" a „Písničkové rozhovory“.

www.jisova.cz


Adéla Bohadlo (Jonášová) se narodila 29.12.1990 v Českých Budějovicích do hudební rodiny. Své první písně složila ve 13 letech. Profesionálně začala vystupovat v roce 2009 jako spoluhráčka v kapele své maminky – Pavlína Jíšová a přátelé, kde dostávala prostor i pro své písně. V roce 2015 vydala první EP s názvem Teď a tady, které vzniklo ve studiu Dalibora Cidlinského. Následoval první oficiální videoklip Dejvice. O rok později vyšlo CD Dobrodruh, po kterém vznikly klipy Salsa a České Budějovice. V roce 2018 se Adéla vydala na sólovou dráhu a začala vystupovat samostatně jako písničkářka. Za další dva roky se její hudební dráha propojila s hudebníkem Oldřichem Bohadlo (Adély manžel) a společně vystupují pod názvem Bohadlo Company.

www.bohadlo.cz

 



Štítky: Hudba

ULOŽIT SI TUTO AKCI





Pavlína Jíšová s dcerou Adélou Bohadlo- Svitavy -Alternativní klub Tyjátr, Purkyňova 17, Svitavy

PRODEJ VSTUPENEK Pavlína Jíšová s dcerou Adélou Bohadlo- Svitavy -Alternativní klub Tyjátr, Purkyňova 17, Svitavy

KOUPIT VSTUPENKY na Pavlína Jíšová s dcerou Adélou Bohadlo- Svitavy -Alternativní klub Tyjátr, Purkyňova 17, Svitavy

Zaslat odkaz na kulturní akci Pavlína Jíšová s dcerou Adélou Bohadlo- Svitavy -Alternativní klub Tyjátr, Purkyňova 17, Svitavy na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?