Úvod  -> Film v Pardubickém kraji  ->  Film ve Svitavách

Pat a Mat: Kutilské trampoty - Projekt Vaše kino- Svitavy

Akce již proběhla!

12.04.2020

Akce již proběhla!

Kino Vesmír, Purkyňova 17, Svitavy

Cena:70 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Pat a Mat: Kutilské trampoty - Projekt Vaše kino- Svitavy -Kino Vesmír, Purkyňova 17, Svitavy

KOUPIT VSTUPENKY

Popis akce Pat a Mat: Kutilské trampoty - Projekt Vaše kino- Svitavy

Projekt Vaše kino

O co se jedná?

Jde o dočasné virtuální kino v obýváku našich diváků. Budeme se maximálně snažit přiblížit filmovému zážitku z Vašeho oblíbeného kina.

 

Proč se dívat na filmy zrovna na www.vasekino.cz?

Nejedná se o klasické VOD. Je to jediný projekt, který nabízí možnost podpořit vaše místní kino, které je momentálně zavřené. Po skončení mimořádné situace a otevření kin bude tento virtuální kanál uzavřen. Vaše kino navíc nabízí exkluzivní obsah od českých distributorů a producentů, filmy uvedené zde nemůžete streamovat nebo stáhnout na jiných VOD platformách.

 

Jak si koupím vstupenku?

Koupíte si ji úplně stejným způsobem jako do klasického kina tedy - na webu kina. Vzhledem k povaze virtuálního kina je možný nákup vstupenek pouze on-line! Předprodej skončí hodinu před začátkem představení. 30 minut před promítáním zadá divák na webu www.vasekino.cz kód, který obdržel na e-mail při nákupu a získá přístup k filmovému představení na daný den/večer. Kód zadávejte bez pomlček, např. kód 123-456-7 zadáte jako 1234567.

 

Kolik stojí vstupenka?

Jednotná cena je 70 Kč. Je samozřejmě možné si zakoupit více lístků, vyjádříte tak podporu svému kinu. Pro získání kódu však stačí jedna vstupenka. Poměrná část vstupného pak náleží kinu, ve kterém jste si vstupenku koupili.

 

O filmu

A je to opět tady! Pat a Mat přicházejí ve zcela nových Kutilských trampotách! Série příběhů, která vyvolá úsměv na tvářích dětí i dospělých. Jakou lest vymyslí na zloděje, který jim krade jablka ze stromu? Mýt auto hadicí? To není nic pro Pata a Mata! Raději si postaví automyčku. Pro prázdný žaludek jsou palačinky velká dobrota, ale to otáčení na pánvi? To je pro kutily zbytečná námaha a zároveň ta správná výzva. Stejně jako výroba domácího moštu a křupavého popcornu. A co teprve, když si z dronů vyrobí nový létající stroj. A nebyli by to staří známí „ajeťáci", kdyby si nechtěli zvelebit domov. Pár nových poliček nebo přestavba kuchyně jsou věci, do kterých se rádi pustí s vervou a chutí. Pro naše dva kutily není žádná komplikace překážkou a žádná výzva dostatečně velká. Pat a Mat přinášejí další sérii nápadů, katastrof a originálních řešení. Doma to raději nezkoušejte!



Štítky: Kino, Pro děti

ULOŽIT SI TUTO AKCI





Pat a Mat: Kutilské trampoty - Projekt Vaše kino- Svitavy -Kino Vesmír, Purkyňova 17, Svitavy

PRODEJ VSTUPENEK Pat a Mat: Kutilské trampoty - Projekt Vaše kino- Svitavy -Kino Vesmír, Purkyňova 17, Svitavy

KOUPIT VSTUPENKY na Pat a Mat: Kutilské trampoty - Projekt Vaše kino- Svitavy -Kino Vesmír, Purkyňova 17, Svitavy

Zaslat odkaz na kulturní akci Pat a Mat: Kutilské trampoty - Projekt Vaše kino- Svitavy -Kino Vesmír, Purkyňova 17, Svitavy na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?