Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

PAPILONIAwww.papilonia.cz- Praha

Akce již proběhla!

30.06.2020

Akce již proběhla!

10:00

hračkářství Hamleys Praha

Cena:340,-

PRODEJ VSTUPENEK PAPILONIAwww.papilonia.cz- Praha -hračkářství Hamleys Praha koupit vstupenku na PAPILONIAwww.papilonia.cz- Praha -hračkářství Hamleys Praha Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce PAPILONIAwww.papilonia.cz- Praha

V motýlím domě Papilonia spatříte stovky živých exotických motýlů s rozpětím křídel až 20cm. A prohlédnout si tyto čarokrásné výtvory přírody budete moct z naprosté blízkosti a v absolutním kontaktu - žádné bariéry mezi hosty a motýly u nás totiž nenajdete.

Exotičtí motýli nemají vrozený strach z lidí. Mějte proto vždy připravený fotoaparát pro případ, že si nějaký „létající drahokam“ vybere Vaše rameno pro přistání a krátký odpočinek. A pokud si přejete zvýšit šanci, že se tak stane, oblečte si žluté oblečení a navoňte se ovocným parfémem.

Určitě se zastavte i u líhně – při troše štěstí se stanete očitými svědky líhnutí motýla z kukly a jeho prvního životního letu.

Hosty milující teplo jistě potěší, že v Papilonii celoročně udržujeme teplotu 26°C a 80% vzdušnou vlhkost. Přítomným motýlům totiž simulujeme klima jejich přirozeného výskytu, což jsou deštné pralesy od Amazonie až po Thajsko. V této souvislosti upozorňujeme, že v recepci jsou zdarma k dispozici uzamykatelné šatní skříňky pro odložení teplého oblečení.

Těšíme se na Vás!




ULOŽIT SI TUTO AKCI





PAPILONIAwww.papilonia.cz- Praha -hračkářství Hamleys Praha

PRODEJ VSTUPENEK PAPILONIAwww.papilonia.cz- Praha -hračkářství Hamleys Praha prodej vstupenek  PAPILONIAwww.papilonia.cz- Praha -hračkářství Hamleys Praha Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na PAPILONIAwww.papilonia.cz- Praha -hračkářství Hamleys Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci PAPILONIAwww.papilonia.cz- Praha -hračkářství Hamleys Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?