Úvod  -> Koncerty ve Zlínském kraji  ->  Koncerty ve Vsetíně

OUPN ÉR - ROŽNOV IIvíce na www.tka.cz- Rožnov pod Radhoštěm

Akce již proběhla!

13.06.2020

Akce již proběhla!

17:00

Koupaliště Rožnov pod Radhoštěm Rožnov pod Radhoštěm

Cena:360,-

PRODEJ VSTUPENEK OUPN ÉR - ROŽNOV IIvíce na www.tka.cz- Rožnov pod Radhoštěm -Koupaliště Rožnov pod Radhoštěm Rožnov pod Radhoštěm koupit vstupenku na OUPN ÉR - ROŽNOV IIvíce na www.tka.cz- 
Rožnov pod Radhoštěm
 -Koupaliště Rožnov pod Radhoštěm
 
Rožnov pod Radhoštěm Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce OUPN ÉR - ROŽNOV IIvíce na www.tka.cz- Rožnov pod Radhoštěm

Druhý ročník festivalu OUPN ÉR Rožnov proběhne opět na Rožnovském koupališti a to 13. června 2020. Novinkou budou dvě pódia, na kterých se budou interpreti střídat a akce tím dostane větší spád. Headlinerem festivalu bude Dan Bárta & Illustratosphere, kapela špičkových muzikantů, kterou není třeba moc představovat, jelikož jejich hudba oscilující mezi popem, rockem a jazzem se brání sama. Snad jen aktuální info, že v nové sestavě s bubeníkem Martinem Valihorou vydávají co nevidět album nazvané "Kráska a zvířený prach".


Druhou hlavní hvězdou festivalu je Adam Mišík. Zpěvák, skladatel a herec je synem hudební legendy Vladimíra Mišíka. Po počátečním kontaktu s hudbou ve skupině The Colorblinds se vydal v roce 2013 na sólovou dráhu a hned se stal objevem roku. Po debutní desce z roku 2014 "Parfém" jsme se loni dočkali jeho druhé desky "2.0", na které ve své tvorbě výrazně pokročil. Věnuje se také tanci, což zúročil v zatím poslední deváté řadě StarDance, kde tančil s partnerkou Kateřinou Krakowkovou.


Bratrská dvojice Johnny Rainbow a Kosak tvoří základ kapely LIGHT & LOVE. Jejich hudba je univerzální pop, nezatížený žánrovým škatulkováním a otevřený radostné experimentaci - inspirovaný např. The Beatles, Coldplay, Owl City, Michael Jackson apod.


Po famózních koncertech v T klubu k nám přijíždějí švýcarští psychedeličtí rockeři DIRTY SOUND MAGNET znovu. Tentokrát už se stále zvětšující se reputací, kterou si svým častým koncertováním po celé Evropě vybudovali. V jejich hudbě je prostor jak na melodie, tak na tvrdší rockové pasáže. Precizními muzikantskými výkony dokáží vše umně skloubit. Roztančit se můžete v rytmech electro swingu Dr. Zeppelin, živelné sestavy s DJ, dechy a zpěvačkou.



ULOŽIT SI TUTO AKCI





OUPN ÉR - ROŽNOV IIvíce na www.tka.cz- 
Rožnov pod Radhoštěm
 -Koupaliště Rožnov pod Radhoštěm
 
Rožnov pod Radhoštěm

PRODEJ VSTUPENEK OUPN ÉR - ROŽNOV IIvíce na www.tka.cz- Rožnov pod Radhoštěm -Koupaliště Rožnov pod Radhoštěm Rožnov pod Radhoštěm prodej vstupenek  OUPN ÉR - ROŽNOV IIvíce na www.tka.cz- 
Rožnov pod Radhoštěm
 -Koupaliště Rožnov pod Radhoštěm
 
Rožnov pod Radhoštěm Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na OUPN ÉR - ROŽNOV IIvíce na www.tka.cz- Rožnov pod Radhoštěm -Koupaliště Rožnov pod Radhoštěm Rožnov pod Radhoštěm

Zaslat odkaz na kulturní akci OUPN ÉR - ROŽNOV IIvíce na www.tka.cz- Rožnov pod Radhoštěm -Koupaliště Rožnov pod Radhoštěm Rožnov pod Radhoštěm na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?