Úvod  -> Festivaly   ->  Festivaly v Praze

ONLINE: 10 000 km za krásami Toskánska a Španělska

Akce již proběhla!

19.04.2022

Akce již proběhla!

Kolem Světa, stream, Online

Cena:99 Kč

PRODEJ VSTUPENEK ONLINE: 10 000 km za krásami Toskánska a Španělska -Kolem Světa, stream, Online

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce ONLINE: 10 000 km za krásami Toskánska a Španělska

10 000 km za krásami Toskánska a Španělskými hřebci

Když jsem se na jaře 2021 vrátila po delší době ze zahraničí řekla jsem si, že teď už delší dobu nikam nepojedu, neboť jsem za sebou měla nespočet dobrodružství a cítila se mírně vyčerpaná. Uběhl však měsíc, dva a já opět pocítila tu obrovskou touhu vyrazit na cestu. Nechtěla jsem však pro tentokrát nechat svého psa doma. Mrzelo mě, že zatímco já si užívám krás exotiky, můj pejsek nic z toho nevidí. A tak vznikl nápad! Vezmu svoji psí holčičku poprvé k moři. Ale jak na to? Vždyť mám jen malé autíčko, které někde ztratilo kufr. 

Kde budu spát? (na hotel ani kemp jsem neměla peníze) 
Co budu jíst? (restaurace jsem si nemohla dovolit) 

Nakonec přes všechny mé strachy jsem strávila několik překrásných týdnů cestováním po Rakouských i Italských Alpách, koupala se v moři blízko šikmé věže v Pise, pracovala na knížce v srdci Florencie nebo se dívala do zeleně těch nejzelenějších koupců uprostřed Toskánska. Lily (psí holčička) poprvé v životě skutečně viděla moře a nečekaně vzniklo to vůbec nejvtipnější video ze všech, kdy k němu žíznivá přiběhla a samou radostí ho začala chlemtat, aby tu slanou vodu následně začala plivat zpátky! 

Můj několika týdenní roadtrip do Itálie mě vyšel se vším všudy na cca 3000 Kč a já se s vámi v rámci této přednášky moc ráda podělím o nespočet tipů, jak i vy můžete za pár tisíc cestovat kdekoliv po Evropě a klidně tak žít X měsíců. Lze to s přehledem zvládnout přestože nemáte dodávku ani minivan, můj příběh je toho důkazem. 

Protože mě roadtrip tak nadchl rozhodla jsem se o pár týdnů později vyrazit znovu, tentokrát až do Španělska. Dostala jsem se nakonec až na jeho nejjižnější cíp - do Tarify, kde dodnes zůstal kousek mého srdce. Ve Španělsku jsem strávila celý měsíc, převážně DOBROvolničením na jedné horské farmě, tento domov těch nejkrásnějších španělských hřebců jsem si tolik zamilovala, že jsem ho nakonec objela křížem krážem a měla možnost nechat se okouzlit místy jako San Sebastián, Madrid, Granada, Barcelona nebo třeba Malaga. 

Povyprávím vám, na co si dát při roadtripu (ať už kamkoliv) pozor a co si rozhodně nezapomenout přibalit. Zároveň se dozvíte, která místa jsou v Itálii a Španělsku opravdu ta TOP a jak se dá téměř zadarmo v pohodě cestovat a potažmo i žít v malém autíčku s psím parťákem po boku. :) 

O mně:
Jmenuji se Martina Kužmiaková, jsem autorka projektu Cestuj a pomáhej (www.cestujapomahej.cz), kde se snažím lidem ukázat, že cestování není jen "pro bohaté", ale pro všechny, kdo mají odvahu jít za svými sny. Ukazuji lidem, jak cestovat téměř zdarma po světě a navíc tím dělat správnou věc. :) 

===
KOLEM SVĚTA ONLINE - cyklus cestovatelských přednášek
Pořádá a uvádí Karel Wolf, info@kolemsveta.cz
Promítá Honza Musil

===

Oblíbili jste si cestovatelské přednášky? Zajděte i na festival KOLEM SVĚTA v Praze ve dnech 19.-20.3.2022. Vstupenky zde: https://www.smsticket.cz/vstupenky/28167-festival

===

Pokud vás online přednášky těší, zde je permanentka na celý měsíc: https://www.smsticket.cz/vstupenky/27928-kolem-sveta-online-duben

===

MÍSTO KONÁNÍ:
> odkaz na živé vysílání dostanete emailem vždy 15 minut před projekcí
> pokud nestihnete živé vysílání, zašleme vám do 24 hodin odkaz na záznam
> promítáme prostřednictvím Zoomu (www.zoom.us)
> připojte se raději dříve, ponechte vypnutý mikrofon a kameru, aby nebyla rušena přednáška. Dotazy je možné klást online prostřednictvím „chatu“ 



Štítky: Přednáška / Konference, Festival, Cestování, Online

ULOŽIT SI TUTO AKCI





ONLINE: 10 000 km za krásami Toskánska a Španělska -Kolem Světa, stream, Online

PRODEJ VSTUPENEK ONLINE: 10 000 km za krásami Toskánska a Španělska -Kolem Světa, stream, Online

KOUPIT VSTUPENKY na ONLINE: 10 000 km za krásami Toskánska a Španělska -Kolem Světa, stream, Online

Zaslat odkaz na kulturní akci ONLINE: 10 000 km za krásami Toskánska a Španělska -Kolem Světa, stream, Online na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?