Úvod  -> Koncerty v Pardubickém kraji  ->  Koncerty v Ústí nad Orlicí

NICOLE ZURAITIS (USA)- Česká Třebová

30.04.2024

Kulturní centrum, Nádražní 397, Česká Třebová

Cena:200 Kč

PRODEJ VSTUPENEK NICOLE ZURAITIS (USA)- Česká Třebová -Kulturní centrum, Nádražní 397, Česká Třebová

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce NICOLE ZURAITIS (USA)- Česká Třebová

Nicole Zuraitis je newyorská zpěvačka, klávesistka a skladatelka původem z Connecticutu, která spojuje aranžérsky bohaté písničky se svým oslnivým vokálem do dokonalého balení, jež nadchlo publikum jak na Manhattanu, tak posléze po celém světě. Je nositelkou mnoha soutěžních ocenění, např. vítězkou mezinárodní soutěže Jazz Vocal Sarah Vaughan (2015), sólovou zpěvačkou světově proslulého Birdland Big Band v New Yorku a její poslední album vyhrálo v roce 2018 Cenu za nejlepší jazzové album (Best Jazz Album) v „International Music & Entertainment Awards“. Pravidelně vystupuje v renomovaných newyorských jazzových klubech Blue Note a 55 Bar, zpívá též s nonetem svého manžela, renomovaného bubeníka Dana Pugache. Její kariéra překlenula spojnice mezi jazzem, klasikou a inteligentním popem. Spolupracovala mimo jiné s Omarem Hakimem, vystupovala na velkých hudebních festivalech po celých USA a natočila tři velmi zdařilá alba. Nicole je hrdou absolventkou hudební fakulty Litchfield Jazz Camp, vyučuje přednes písní a pořádá jazzové vokální dílny po celém světě, včetně Indie, Izraele, Austrálie a Berklee College of Music v Bostonu. V televizním rozhovoru pro stanici „Columbia News Tonight“ byla vloni označena jako "Newyorčanka týdne".

Na toto představení platí abonentní průkazky, zbývající vstupenky v omezeném počtu v předprodeji na www.kcct.cz, v Městském muzeu (Klácelova 11), v kanceláři Kulturního centra (Nádražní 397) a 1 hodinu před začátkem u pokladny.



Štítky: Jazz

ULOŽIT SI TUTO AKCI





NICOLE ZURAITIS (USA)- Česká Třebová -Kulturní centrum, Nádražní 397, Česká Třebová

PRODEJ VSTUPENEK NICOLE ZURAITIS (USA)- Česká Třebová -Kulturní centrum, Nádražní 397, Česká Třebová

KOUPIT VSTUPENKY na NICOLE ZURAITIS (USA)- Česká Třebová -Kulturní centrum, Nádražní 397, Česká Třebová

Zaslat odkaz na kulturní akci NICOLE ZURAITIS (USA)- Česká Třebová -Kulturní centrum, Nádražní 397, Česká Třebová na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?