Úvod  -> Koncerty v Moravskoslezském kraji  ->  Koncerty v Ostravě

Necro Metal Pilgrims Vol.5 Necro Metal Pilgrims Vol.5- Ostrava

Akce již proběhla!

14.03.2020

Akce již proběhla!

BARRÁK music club, Havlíčkovo Nábřeží 28, Ostrava

Cena:350 Kč

PRODEJ VSTUPENEK Necro Metal Pilgrims Vol.5 Necro Metal Pilgrims Vol.5- Ostrava -BARRÁK music club, Havlíčkovo Nábřeží 28, Ostrava

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Necro Metal Pilgrims Vol.5 Necro Metal Pilgrims Vol.5- Ostrava

Letošní Folk Metal Pilgrims máme úspěšně za sebou a začátkem jara už se na vás těší tvrdší brácha Necro Metal Pilgrims. 14. 3. 2020 oslaví páté narozeniny a vy můžete být při tom! Festival, pořádaný naší redakcí, se bude tradičně odehrávat v ostravském Barráku a můžete se opět těšit na stejně tradiční welcome drink, rodinnou atmosféru a kvalitní program.

Co se týče samotného klubu, může se pyšnit kvalitní akustikou a ještě kvalitnějšími zvukaři, kteří opravdu ví, co dělají a dokáží vykouzlit špičkový zvuk. Příjemná obsluha vám dodá dojem, že na tohle místo opravdu patříte a v neposlední řadě nesmím zapomenout na skvělé pivo, které zkrátka k metalovým festivalům a koncertům patří a bez kterého by to nefungovalo. Rozhodně se nemůže stát, že byste odcházeli z klubu zklamaní z toho, jak funguje.

Tento festival dává prostor jak známějším, tak i méně známým kapelám, které chtějí na vlastní kůži zažít onen slastný pocit, kdy pod pódiem vidí lidi prožívající každý tón a kteří své oblíbené kapely podporují od začátku do konce. Nejen v tomto je metalový svět výjimečný a my vám, už pátý rok za sebou, chceme tento zážitek dopřát. A na jaké kapely se můžete tentokrát těšit? Rozhodně je o co stát!

Například deat-black-metalová banda Hate z Polska vás svými temnými tóny obklopí a nechá vás se do nich vžít tak, že je budeme hltat jedním dechem a i po skončení nebudete mít dost.

Doomas ze Slovenska, jejichž čtyřčlenné obsazení jste mohli slyšet na Brutal Assault, vás vtáhnou do doom-death metalového podsvětí. V roce 2020 plánují vydat nové LP a třeba vás navnadí novými kousky.
Domácí Postcards from Arkham potěší milovníky progressive-post rocku. Sami sebe označují jako „kukátko do světa příběhů Howarda Phillipse Lovecrafta.“ Tato kapela má tedy hodně specifický směr a Lovecraftovi příznivci se v něm jistě najdou (a třeba po cestě potkají i Cthulhu).

A do čtveřice, Ennoia, další tuzemská kapela pocházející přímo z Ostravy, nás vtáhne do světa metalcore-death. I od nich se můžeme těšit na novou tvorbu, na které pracovali od roku 2016 do současnosti.
Tento festival opět nabízí bohatou směs, ve které si každý najde to své. Budeme se na vás všechny opět těšit!



Štítky: Hudba, Metal / HC

ULOŽIT SI TUTO AKCI





Necro Metal Pilgrims Vol.5 Necro Metal Pilgrims Vol.5- Ostrava -BARRÁK music club, Havlíčkovo Nábřeží 28, Ostrava

PRODEJ VSTUPENEK Necro Metal Pilgrims Vol.5 Necro Metal Pilgrims Vol.5- Ostrava -BARRÁK music club, Havlíčkovo Nábřeží 28, Ostrava

KOUPIT VSTUPENKY na Necro Metal Pilgrims Vol.5 Necro Metal Pilgrims Vol.5- Ostrava -BARRÁK music club, Havlíčkovo Nábřeží 28, Ostrava

Zaslat odkaz na kulturní akci Necro Metal Pilgrims Vol.5 Necro Metal Pilgrims Vol.5- Ostrava -BARRÁK music club, Havlíčkovo Nábřeží 28, Ostrava na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?