Úvod  -> Koncerty v Olomouckém kraji  ->  Koncerty v Olomouci

Muzkoterapeutická Relaxace- Olomouc

Akce již proběhla!

16.10.2022

Akce již proběhla!

10:00

Korunní pevnůstka Olomouc

Cena:150,-

PRODEJ VSTUPENEK Muzkoterapeutická Relaxace- Olomouc -Korunní pevnůstka Olomouc koupit vstupenku na Muzkoterapeutická Relaxace- Olomouc -Korunní pevnůstka Olomouc Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Muzkoterapeutická Relaxace- Olomouc

Pro zajištění žádoucího efektu muzikoterapeutické relaxace je potřeba klidné prostředí a plná koncentrace na proces jak ze strany terapeuta, tak ze strany klienta.

Je tedy nutné zajištění maximálního pohodlí, aby klienta nerušili nepříjemné vjemy.

Doporučujeme tedy vlastní karimatku (ideálně nafukovací) a přikrývku. (Pokud někdo zapomene budou k zakoupení v areálu).


Muzikoterapeutická relaxace bude probíhat uvnitř v objektu a počet účastníků je omezen na 25. Je tedy nutné se včas registrovat.

Ve stejnou dobu bude probíhat muzikoterapeutický koncert v amfiteátru. Jedná se o uměleckou produkci, která je zároveň představením formy muzikoterapeutické relaxace. Je nutné si uvědomit, že se jedná skutečně o koncert, který vzhledem k vyššímu počtu účastníků a rozptylujícímu venkovnímu prostředí přináší především kulturní zážitek, relaxační efekt zůstává, nicméně hluboké působení, je možné docílit pouze při dodržení všech podmínek.



ULOŽIT SI TUTO AKCI





Muzkoterapeutická Relaxace- Olomouc -Korunní pevnůstka Olomouc

PRODEJ VSTUPENEK Muzkoterapeutická Relaxace- Olomouc -Korunní pevnůstka Olomouc prodej vstupenek  Muzkoterapeutická Relaxace- Olomouc -Korunní pevnůstka Olomouc Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na Muzkoterapeutická Relaxace- Olomouc -Korunní pevnůstka Olomouc

Zaslat odkaz na kulturní akci Muzkoterapeutická Relaxace- Olomouc -Korunní pevnůstka Olomouc na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?