Úvod  -> Koncerty v Jihomoravském kraji  ->  Koncerty v Blansku

MONSTER MEETING 2021/OPEN AIR/- Boskovice

Akce již proběhla!

08.05.2021

Akce již proběhla!

16:30

Letní kino Boskovice Boskovice

Cena:590,-

PRODEJ VSTUPENEK MONSTER MEETING 2021/OPEN AIR/- Boskovice -Letní kino Boskovice Boskovice koupit vstupenku na MONSTER MEETING 2021/OPEN AIR/- Boskovice -Letní kino Boskovice Boskovice Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce MONSTER MEETING 2021/OPEN AIR/- Boskovice

V roce 2020 se projekt Monster Meeting stal největším a nejúspěšnějším turné, protože navzdory okolnostem proběhla většina plánovaných open air koncertů Traktor & Dymytry, jež sklidily velké ovace napříč fanoušky i médii. Ohlasy a hlavně energie tohoto jedinečného spojení na obě kapely zapůsobyly tak, že se rozhodli v něm pokračovat i v následujícím roce, nejen ve formě přeložených akcí. A tak se můžete i v roce 2021 těšit na devatenáct zastávek této velkolepé koncertní výpravy.

Ta kromě kontinuální tříhodinové show plné energických songů, vzájemných hostování, ohňů a speciálních efektů na unikátní scéně vyplněné led projekcí, nabídne spoustu dalších koncertních i nekoncertních překvapení. Mezi nimi najdete několik společných písní, vzájemných hostování a dalších prvků, které spontánně vznikly z této až nečekaně sehrané spolupráce.

Monster Meeting je akce, kterou si mnoho fanoušků jistě rádo zopakuje. Pokud patříte k těm, kteří neměli zatím tu možnost, rozhodně si tento výjimečný a doslova monstrózní projekt nenechte ujít. 



ULOŽIT SI TUTO AKCI





MONSTER MEETING 2021/OPEN AIR/- Boskovice -Letní kino Boskovice Boskovice

PRODEJ VSTUPENEK MONSTER MEETING 2021/OPEN AIR/- Boskovice -Letní kino Boskovice Boskovice prodej vstupenek  MONSTER MEETING 2021/OPEN AIR/- Boskovice -Letní kino Boskovice Boskovice Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na MONSTER MEETING 2021/OPEN AIR/- Boskovice -Letní kino Boskovice Boskovice

Zaslat odkaz na kulturní akci MONSTER MEETING 2021/OPEN AIR/- Boskovice -Letní kino Boskovice Boskovice na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?