Úvod  -> Koncerty v Pardubickém kraji  ->  Koncerty v Pardubicích

MONSTER MEETING 2020- Dymytry, Traktor- koncert v Pardubicích

Akce již proběhla!

04.04.2020

Akce již proběhla!

18:00

Enteria Arena Pardubice

Cena:540,-

PRODEJ VSTUPENEK MONSTER MEETING 2020- Dymytry, Traktor- koncert v Pardubicích -Enteria Arena Pardubice koupit vstupenku na MONSTER MEETING 2020- Dymytry, Traktor- koncert v Pardubicích -Enteria Arena Pardubice Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce MONSTER MEETING 2020- Dymytry, Traktor- koncert v Pardubicích

Nový putovní festival MonsterMeeting, který od března do září 2020 obrazí sportovní haly i venkovní amfiteátry a slibuje netradiční hudební zážitky, odhalil první velkou hvězdu! Fanoušci rockové muziky si rozhodně přijdou na své, protože pozici jednoho z headlinerů potvrdila kapela Traktor! Ti se těší stále rostoucí popularitě, doslova bourají sály po celé ČR, a toto turné bude jedinou příležitostí v příštím roce, kde si fanoušci mohou užít jejich speciální set. Navíc Monster Meeting není jen o klasickém koncertu. Jde především o exkluzivní setkání fans a interpretů, unikátní zážitky, netradiční aktivity, speciální show se špičkovou technikou a efekty, vzájemná hostování a společná vystoupení.

MonsterMeeting aspiruje na to, stát se největším putovním svátkem rockerů v České Republice a brzy představí další neméně zvučné jméno. Bude to velké, bude to unikátní, bude to monstrózní!



Další koncerty skupiny Dymytry
Oficiální web skupiny Dymytry: http://dymytry.cz/


Další koncerty skupiny Traktor
Oficiální web skupiny Traktor: http://www.traktor-rock.cz/


ULOŽIT SI TUTO AKCI





MONSTER MEETING 2020- Dymytry, Traktor- koncert v Pardubicích -Enteria Arena Pardubice





PRODEJ VSTUPENEK MONSTER MEETING 2020- Dymytry, Traktor- koncert v Pardubicích -Enteria Arena Pardubice prodej vstupenek  MONSTER MEETING 2020- Dymytry, Traktor- koncert v Pardubicích -Enteria Arena Pardubice Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na MONSTER MEETING 2020- Dymytry, Traktor- koncert v Pardubicích -Enteria Arena Pardubice

Zaslat odkaz na kulturní akci MONSTER MEETING 2020- Dymytry, Traktor- koncert v Pardubicích -Enteria Arena Pardubice na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?