Úvod  -> Koncerty v Jihočeském kraji  ->  Koncerty v Táboře

MINIFEST GARAGE/Totální nasazeni, Pirates of the Pubs/Stará Pešatová- Tábor

Akce již proběhla!

04.06.2022

Akce již proběhla!

18:00

Areál Garage Tábor

Cena:290,-

PRODEJ VSTUPENEK MINIFEST GARAGE/Totální nasazeni, Pirates of the Pubs/Stará Pešatová- Tábor -Areál Garage Tábor koupit vstupenku na MINIFEST GARAGE/Totální nasazeni, Pirates of the Pubs/Stará Pešatová- Tábor -Areál Garage Tábor Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce MINIFEST GARAGE/Totální nasazeni, Pirates of the Pubs/Stará Pešatová- Tábor

Totální nasazení:
nové čtyřčlenné sestavě natáčí Totální nasazení v lednu 2019 nové album Kazoo or die!, které vychází jako CD i vinyl. Totální nasazení odehrálo za svojí existenci téměř 1700 koncertů a vydalo jedenáct řadových alb, čtyři live tituly včetně dvou DVD, tři výběry a čtyři LP.Písně jako Balkánská, Zloděj z Bagdádu nebo Kazooor die! Jistě velmi dobře znáte.

Pirates of the Pubs:
Sedmičlenná kapela, která byla založena v roce 2012, je inspirována irskými lidovými písněmi a také tvorbou kapel Scrum, Dropkick Murphys, The Real Mckenzies nebo třeba Flogging Molly.

Stará Pešatová:
Stará Pešatová je stará sestava Peshaty. Znovu se dala dohromady (až na dva původní členy) v listopadu 2019, aby si zahrála songy z prvních demáčů.


ULOŽIT SI TUTO AKCI





MINIFEST GARAGE/Totální nasazeni, Pirates of the Pubs/Stará Pešatová- Tábor -Areál Garage Tábor

PRODEJ VSTUPENEK MINIFEST GARAGE/Totální nasazeni, Pirates of the Pubs/Stará Pešatová- Tábor -Areál Garage Tábor prodej vstupenek  MINIFEST GARAGE/Totální nasazeni, Pirates of the Pubs/Stará Pešatová- Tábor -Areál Garage Tábor Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na MINIFEST GARAGE/Totální nasazeni, Pirates of the Pubs/Stará Pešatová- Tábor -Areál Garage Tábor

Zaslat odkaz na kulturní akci MINIFEST GARAGE/Totální nasazeni, Pirates of the Pubs/Stará Pešatová- Tábor -Areál Garage Tábor na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?