Úvod  -> Koncerty v Královehradeckém kraji  ->  Koncerty v Hradci Králové

Mexický večer- Hradec Králové

Akce již proběhla!

17.02.2024

Akce již proběhla!

18:00

PETROF Gallery Hradec Králové

Cena:980,-

PRODEJ VSTUPENEK Mexický večer- Hradec Králové -PETROF Gallery Hradec Králové koupit vstupenku na Mexický večer- Hradec Králové -PETROF Gallery Hradec Králové Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Mexický večer- Hradec Králové

Mexický večer

Pojďte se s námi vydat opět po roce do tajů Mexika. Připravili jsme pro vás další tematický večer plný hudby, skvělého jídla a pití. Poznejte kouzlo mexických chutí spojených s atmosférou této rozdílné kultury.

Po příchodu vás uvítáme tradičním mexickým welcome drinkem – buď osvěžující Frozen Margaritou, nebo pravou mexickou tequilou. Pro ty, kteří preferují nealkoholickou variantu, máme připravený lahodný Aqua Fresca.

Během večera se můžete těšit na výjimečné lahůdky pravého Mexika. Na našem menu nebudou chybět Mexické zlaté tacos, doprovázené neodolatelnou guacamole omáčkou, a dále si budete moci vychutnat různé variace mexických burrit, spolu s dalšími lahůdkami a dezerty, jako je například Arroz con leche.

Prostřednictvím každého chodu večera vás bude provázet živá hudba mexické kapely Mariachis, která svou autentičností přenesete všechny přítomné přímo do srdce Mexika. Budeme společně užívat rytmů nádherných mexických písní.

Nebude chybět ani taneční vystoupení mexické skupiny, která předvede národní taneční variace, přiblíží nám bohatou mexickou kulturu a představí nám tradiční mexické kroje a oblečení.

Navíc se můžete těšit na vzrušující hru „Loteria“ s možností vyhrát zajímavé ceny, a to včetně bohaté tomboly, která proběhne během celého večera. Výherci budou odměněni krásnými dárky.

Těšíme se na setkání s vámi v krásném prostředí PETROF Gallery. Věříme, že společně zažijeme inspirující večer a podělíme se o lásku a vášeň pro pravou mexickou kulturu, která nás očaruje svou rozmanitostí, zajímavými barvami a temperamentní hudbou.



Slevy ZTP nebo jiné nejsou poskytovány.

Účastí na akci vyjadřujete souhlas s pořizováním fotografií a videozáznamů.




ULOŽIT SI TUTO AKCI





Mexický večer- Hradec Králové -PETROF Gallery Hradec Králové

PRODEJ VSTUPENEK Mexický večer- Hradec Králové -PETROF Gallery Hradec Králové prodej vstupenek  Mexický večer- Hradec Králové -PETROF Gallery Hradec Králové Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na Mexický večer- Hradec Králové -PETROF Gallery Hradec Králové

Zaslat odkaz na kulturní akci Mexický večer- Hradec Králové -PETROF Gallery Hradec Králové na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?