Úvod  -> Koncerty v Plzeňském kraji  ->  Koncerty v Plzni

METALFEST OPENING PARTY- Soulfly, Cyhra- koncert v Plzni

Akce již proběhla!

04.06.2020

Akce již proběhla!

19:00

DEPO2015 Plzeň

Cena:590,-

PRODEJ VSTUPENEK METALFEST OPENING PARTY- Soulfly, Cyhra- koncert v Plzni -DEPO2015 Plzeň koupit vstupenku na METALFEST OPENING PARTY- Soulfly, Cyhra- koncert v Plzni -DEPO2015 Plzeň Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce METALFEST OPENING PARTY- Soulfly, Cyhra- koncert v Plzni

METALFEST Open Air 2020 startuje o den dříve, velkolepou METALFEST OPENING PÁRTY!

Festival METALFEST nachystal pro své věrné fanoušky velkou novinku! Zcela nově se den před zahájením festivalu, tedy ve čtvrtek 4. 6. 2020, uskuteční velká OPENING PARTY! Tato skvělá „Metalfest párty“ se bude konat ve velmi zajímavých prostorách plzeňského Depa a již nyní můžeme potvrdit, že zde zahrají 3 zahraniční rock-metalové hvězdy!

První z nich jsou extrémní ethno-metaloví SOULFLY! Metalový matador Max Cavalera a spol. tak chystají pro METALFEST skutečně „dvoják“. Kromě speciálního koncertního setu „Return To Prophecy“ v rámci festivalu v amfiteátru Lochotín, zahrají také zcela odlišný, plnohodnotný, 90. minutový set, na Opening Party, den před festivalem v Depu2015! SOULFLY se v příštím roce chtějí vrátit zpět ke svým, dnes již legendárním, hudebním počinům z minulosti a vy, fanoušci, jim budete moci pomoci sestavit část koncertního setlistu právě pro Opening Party! K tomu vám poslouží anketa na stránkách www.metalfest.cz, kterou spustíme začátkem příštího roku a kde budete moci hlasovat pro váš oblíbený song! Čeká vás neopakovatelný metalový „rituál“, kterému bude velet Max a jeho kapela SOULFLY!

Druhou potvrzenou kapelou na tento předfestivalový večírek je švédská parta CYHRA. Kapele, založené zpěvákem Jakem E (ex-Amaranthe) a kytaristou Jesperem Strömbladem (ex-In Flames), se podařilo vymanit se ze zajetých kolejí svých bývalých kapel a vytvořili svůj osobitý a zcela unikátní styl, který se ani nedá jednoduše zaškatulkovat do nějakého metalového subžánru. Kapela vydala nedávno svou již druhou desku „No Halos In Hell“, která je plná velmi chytlavých melodií, co vám vydrží v hlavě ještě dlouho po skončení koncertu! Jake E se projevil jako skvělý songwriter, který se nebojí pustit vás až hluboko do svého nitra! Máte se na co těšit! Na třetí kapele se ještě pracuje.

Občerstvení všeho druhu bude zajištěno! Bude zde probíhat také výměna vstupenek na METALFEST za festivalové pásky.

Upozorňujeme návštěvníky festivalu METALFEST Open Air, mějte svoji festivalovou vstupenku u sebe, případně již festivalovou pásku na ruce, abyste se tak mohli prokázat, že na party můžete využít zlevněné vstupné!

Co dodat? Kapacita plzeňského Depa2015 je omezena, tak se svou účastí na METALFEST OPENING PARTY a nákupem vstupenek příliš neváhejte!



ULOŽIT SI TUTO AKCI





METALFEST OPENING PARTY- Soulfly, Cyhra- koncert v Plzni -DEPO2015 Plzeň

PRODEJ VSTUPENEK METALFEST OPENING PARTY- Soulfly, Cyhra- koncert v Plzni -DEPO2015 Plzeň prodej vstupenek  METALFEST OPENING PARTY- Soulfly, Cyhra- koncert v Plzni -DEPO2015 Plzeň Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na METALFEST OPENING PARTY- Soulfly, Cyhra- koncert v Plzni -DEPO2015 Plzeň

Zaslat odkaz na kulturní akci METALFEST OPENING PARTY- Soulfly, Cyhra- koncert v Plzni -DEPO2015 Plzeň na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?