Úvod  -> Koncerty v Plzeňském kraji  ->  Koncerty v Plzni

METALFEST OPEN AIR- Plzeň

Akce již proběhla!

02.06.2022-05.06.2022

Akce již proběhla!

11:00

Amfiteátr Lochotín Plzeň

Cena:2190,-

PRODEJ VSTUPENEK METALFEST OPEN AIR- Plzeň -Amfiteátr Lochotín Plzeň koupit vstupenku na METALFEST OPEN AIR- Plzeň -Amfiteátr Lochotín Plzeň Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce METALFEST OPEN AIR- Plzeň

Akce 5. - 7. 6. 2020, následně 3. - 6. 6. 2021 je přeložena na 2. - 5.6.2022 z důvodu vyhlášení nouzového stavu a s tím souvisejícím zákazem pořádání akcí s účastí veřejnosti. Vstupenky zůstávají v platnosti.

Vyjádření pořadatele naleznete ZDE

Metalfest v Plzni je už velmi uznávanou metalovou tradicí. Fanoušci si tento festival našli a oblíbili nejen pro jeho skvělou hudební dramaturgii mnoha žánrů metalu, ale i pro jeho jedinečné přírodní prostředí, ve kterém se koná. Překrásný amfiteátr v Lochotíně, kde je z každého místa krásně vidět na pódium, obklopený parkem a loukami, sousedící s plzeňskou ZOO, a to vše jen kousek z centra západočeské metropole Plzně. Tři dny plné té nejlepší světové metalové muziky, zábavy a pohody - to je Metalfest! Jeho XI. ročník se uskuteční od čtvrtka 3. června do neděle 6. června 2021.

Mezi doposud potvrzené účinkující letošního ročníku patří:
RUNNING WILD, WITHIN TEMPTATION, KREATOR, ELUVEITIE, SOULFLY, DORO, SONATA ARTICA, HYPOCRISY, GLORYHAMMER, ENSIFERUM, DELAIN, FREEDOM CALL, JOE LYNN TURNER, SALTATIO MORTIS, BLOODBOUND. HERMAN FRANK, THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA, FOLLOW THE CIPHER, VICTORY, DALRIADA, TRI STATE CORNER, MAJESTICA, SYMFOBIA, DARK GAMBALLE. a spousty dalších kapel, které vám brzy oznámíme!



ULOŽIT SI TUTO AKCI





METALFEST OPEN AIR- Plzeň -Amfiteátr Lochotín Plzeň

PRODEJ VSTUPENEK METALFEST OPEN AIR- Plzeň -Amfiteátr Lochotín Plzeň prodej vstupenek  METALFEST OPEN AIR- Plzeň -Amfiteátr Lochotín Plzeň Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na METALFEST OPEN AIR- Plzeň -Amfiteátr Lochotín Plzeň

Zaslat odkaz na kulturní akci METALFEST OPEN AIR- Plzeň -Amfiteátr Lochotín Plzeň na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?