Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

MARGIT SLIMÁKOVÁ- Praha

Akce již proběhla!

14.07.2020

Akce již proběhla!

19:00

Letní scéna Harfa Praha

Cena:130,-

PRODEJ VSTUPENEK MARGIT SLIMÁKOVÁ- Praha -Letní scéna Harfa Praha koupit vstupenku na MARGIT SLIMÁKOVÁ- Praha -Letní scéna Harfa Praha Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce MARGIT SLIMÁKOVÁ- Praha

Přednáška Zdravá výživa v pohodě


Jíst zdravě a skvěle se starat o své tělo není žádná věda a zvládne to opravdu každý. Povím vám, jak to v pohodě zvládat. Zdravá výživa a správná péče o sebe jsou základem prevence dnes nejběžnějších nemocí a nemocným mohou efektivně pomoci v jejich terapii. Zdraví je základem spokojeného života a maximální efektivnosti v práci. Přitom zdravě jíst a pečovat o sebe není žádná věda. Zdravá výživa pro mě není žádný striktní stravovací způsob. Nikomu nedoporučuji stresovat se počítáním kalorií, porcí ani gramů jakékoliv živiny na talíři. Jíst zdravě a skvěle se starat o své tělo může každý z nás. Mým úkolem je poradit jak na to a přesvědčit vás, že to také zvládnete. Od vás potřebuji pouze pár minut času a otevřenost doporučení vyzkoušet. Jsem přesvědčená, že většina z nich vás zaujme, bude vám prospívat a rádi je zařadíte do svého běžného života.


Margit je v současnosti nejvýraznější česká specialistka na výživu a zdravotní prevenci. Zakladatelka 1. českého think tanku Globopol věnujícího se tématům zdravotní prevence a výživy. Autorka bestselleru Velmi osobní kniha o zdraví a výživového doporučení Zdravý talíř.


Vystudovala farmacii, dietologii v USA a četné certifikované kurzy. Pravidelně publikuje a přednáší, propaguje zdravou výživu na školách. Využívá osvědčené poznatky ze všech oblastí medicíny.




ULOŽIT SI TUTO AKCI





MARGIT SLIMÁKOVÁ- Praha -Letní scéna Harfa Praha

PRODEJ VSTUPENEK MARGIT SLIMÁKOVÁ- Praha -Letní scéna Harfa Praha prodej vstupenek  MARGIT SLIMÁKOVÁ- Praha -Letní scéna Harfa Praha Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na MARGIT SLIMÁKOVÁ- Praha -Letní scéna Harfa Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci MARGIT SLIMÁKOVÁ- Praha -Letní scéna Harfa Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?