Úvod  -> Festivaly v Moravskoslezském kraji  ->  Festivaly v Ostravě

Majáles Ostrava 2023 - Slezskoostravský hrad

Akce již proběhla!

13.5.2023

Akce již proběhla!

15:00

Hradní 1, Slezská Ostrava

Cena:350 Kč

Popis kulturní akce Majáles Ostrava 2023 - Slezskoostravský hrad

 
Studentské oslavy příchodu jara, které mají v Ostravě dlouholetou tradici, jsou už za rohem. Vyvrcholením oslav je právě Majáles Ostrava, který je každoročně pořádán studenty z VŠB – Technické univerzity Ostrava a Ostravské univerzity.
 
V tomto roce studenti oslaví tento svátek 13. května na Slezskoostravském hradě, kde si organizace Younie připravila 3 scény (HSF System Stage, Veolia stage, DPO Electro Stage). Mezi největší lákadla 27. ročníku bude patřit skupina Mig 21, která se na Majáles Ostrava vrací po čtyřech letech. Pro fanoušky rapu se představí Marpo & Troublegang, Gleb, Raego a Rest. Své chytlavé písničky doveze také Thom Artway společně s kapelou a o zábavu v raggae stylu se postará formace ve složení Cocoman & Dr. Kary & Messenjah. Představí se také punková Mucha, taneční Malalata, rockoví Hentai Corporation a ostravská alternativní stálice The Truth Is Out There. Sestavu DJs poté doplní čtveřice Upfockerz společně s MCs Brejchus & Tubs, No Money, Joshu4 a Fantek & Pex.
 
Největší  hvězdou letošního Majálesu Ostrava, která vystoupí na DPO Electro stage bude DJ Dimension. Aktuálně jedno z největších DnB jmen. Tvůrce hitů jako Desire, Saviour, Generator nebo Whip Slap má na kontě milionové streamy po celém světě a řadí se tak k absolutní špičce svého řemesla. Celý program Majálesu Ostrava najdete zde.
Vstupenky jsou v předprodeji za pouhých 350 Kč a můžete je zakoupit na webových strankách Majálesu: https://www.majalesostrava.cz/vstupenky/.

Festivaly Majáles v Ostravě 2023


ULOŽIT SI TUTO AKCI





pr@majalesostrava.cz
https://www.majalesostrava.cz/

Majáles Ostrava 2023 - Slezskoostravský hrad -Hradní 1, Slezská Ostrava

Zaslat odkaz na kulturní akci Majáles Ostrava 2023 - Slezskoostravský hrad -Hradní 1, Slezská Ostrava na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?