Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

MAGNUM- Praha

Akce již proběhla!

01.05.2022

Akce již proběhla!

20:00

Storm Club (původně Nová Chmelnice) Praha

Cena:750,-

PRODEJ VSTUPENEK MAGNUM- Praha -Storm Club (původně Nová Chmelnice) Praha koupit vstupenku na MAGNUM- Praha -Storm Club (původně Nová Chmelnice) Praha Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce MAGNUM- Praha

!Akce plánovaná na 02.02.2021 následně 07.11.2021 je přesunut na nový termín 01.05.2022. Nové místo konání Storm club Praha!
 Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti!


Legendární britští rockeři MAGNUM jsou kvůli současné, komplikované situaci okolo pandemie Covid-19 nejen u nás, ale v celém světě, opět nuceni pousnout své dlouho plánované turné k desce „The Serpent Rings“, vydané v lednu letošního roku. Naštěstí, o koncert těchto rockových velikánů nepřijdete! Ba co víc, kapela připravuje pro příští rok ještě další svěží novinky, takže bude opravdu na co se těšit! Kytarista Tony Clarkin, zpěvák Bob Catley, klávesista Rick Benton, bubeník Lee Morris a také jejich nová posila Dennis Ward (Gus G., PINK CREAM 69, UNISONIC), přijedou představit své nejnovější pecky do PRAHY v novém termínu!

Legendární britskou kapelu MAGNUM založili už v roce 1972 Tony Clarkin a Bob Catley a přestože prošla kapela v průběhu let několika personálními změnami, tak jádro Catley a Clarkin stále zůstává.
Své velkolepé turné napříč Evropou plánují tito rockoví veteráni už opravdu hodně dlouho. Když se obrníme trpělivostí a na koncerty si počkáme, je víc než jisté, že nás čeká skutečně skvělá rocková show těchto nezdolných rockových borců, vyšperkovaná do posledního detailu a plná nových překvapení!



ULOŽIT SI TUTO AKCI





MAGNUM- Praha -Storm Club (původně Nová Chmelnice) Praha

PRODEJ VSTUPENEK MAGNUM- Praha -Storm Club (původně Nová Chmelnice) Praha prodej vstupenek  MAGNUM- Praha -Storm Club (původně Nová Chmelnice) Praha Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na MAGNUM- Praha -Storm Club (původně Nová Chmelnice) Praha

Zaslat odkaz na kulturní akci MAGNUM- Praha -Storm Club (původně Nová Chmelnice) Praha na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?