Úvod  -> Koncerty v Moravskoslezském kraji  ->  Koncerty v Ostravě

LUKÁŠ PAVLÁSEK/KDO NEPLÁČE, NENÍ ČECH!/OPEN AIR- Ostrava

Akce již proběhla!

24.06.2020

Akce již proběhla!

19:00

Slezskoostravský hrad Ostrava

Cena:330,-

PRODEJ VSTUPENEK LUKÁŠ PAVLÁSEK/KDO NEPLÁČE, NENÍ ČECH!/OPEN AIR- Ostrava -Slezskoostravský hrad Ostrava koupit vstupenku na LUKÁŠ PAVLÁSEK/KDO NEPLÁČE, NENÍ ČECH!/OPEN AIR- Ostrava -Slezskoostravský hrad Ostrava Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce LUKÁŠ PAVLÁSEK/KDO NEPLÁČE, NENÍ ČECH!/OPEN AIR- Ostrava

One man show známého komika Lukáše Pavláska s podtitulem „Češi, alkohol a Rock and roll“, ve které se dozvíte, který národ je nejlepší na světě, kde začíná zóna debilů a proč pití prospívá naší civilizaci.

V současnosti největší standup projekt úžasného komika Lukáše Pavláska o tom, co nám je nejblíže – naše češství, naše kultura, naše jedinečná nátura. One man show s podtitulem „Češi, alkohol a Rock and roll“ ve které se dozvíte, který národ je nejlepší na světě a proč pití prospívá naší civilizaci, je vhodným představením pro všechny, kdo si chce po práci odpočinout, ale zároveň zažít humorem nadupaný večer.

Lukáš Pavlásek s diváky sestaví nekompromisní punkovou kapelu a společně si všichni mohou zazpívat o tom, co všechno nás štve, protože správný Čech není nikdy spokojený.




ULOŽIT SI TUTO AKCI





LUKÁŠ PAVLÁSEK/KDO NEPLÁČE, NENÍ ČECH!/OPEN AIR- Ostrava -Slezskoostravský hrad Ostrava

PRODEJ VSTUPENEK LUKÁŠ PAVLÁSEK/KDO NEPLÁČE, NENÍ ČECH!/OPEN AIR- Ostrava -Slezskoostravský hrad Ostrava prodej vstupenek  LUKÁŠ PAVLÁSEK/KDO NEPLÁČE, NENÍ ČECH!/OPEN AIR- Ostrava -Slezskoostravský hrad Ostrava Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY na LUKÁŠ PAVLÁSEK/KDO NEPLÁČE, NENÍ ČECH!/OPEN AIR- Ostrava -Slezskoostravský hrad Ostrava

Zaslat odkaz na kulturní akci LUKÁŠ PAVLÁSEK/KDO NEPLÁČE, NENÍ ČECH!/OPEN AIR- Ostrava -Slezskoostravský hrad Ostrava na mail:
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?